Keanu Reeves je tak trochu jinou hollywoodskou hvězdou. Život se s ním rozhodně nemazlil

Doufejme, že dnes už se Keanu bude v osobním životě jen dařit
Zdroj: zdroj: pixabay
Reeves zaujmul filmaře svým zjevemmíchá se v něm až čtyři národnostijeho babička byla například napůl havajanka a napůl číňankaNení typickou hvězdou+ 1 fotka+ 2 fotky

Je velice úspěšným hollywoodským hercem, který už vydělal miliony dolarů. Jeho nejslavnější film Matrix se stal kultem a Keana katapultoval mezi naprosté hvězdy. Přes to všechno nemá honosná sídla, ale obyčejný baráček. Nesbírá drahá auta, ale jezdí MHD, nemá ochranku a nedělá mu problém slevit ze svého honoráře, aby mohla být do filmu obsazena větší hvězda, než je on. Podle jeho slov mu na penězích absolutně nezáleží. Život mu ukázal jiné priority.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 24. 04. 2018 09:41

Jednoho dne někdo vyfotil tohoto hollywoodského herce, jak sedí sám na lavičce s naprosto prázdným výrazem. Fotka se okamžitě stala hitem a mnoho lidí ji sdílelo. Není se čemu divit. Keanu Reeves si vysloužil přezdívku největšího smolaře Hollywoodu. A je pravda, že tolik smůly je na jednoho člověka prostě moc.

Nelehké dětství

K herectví přišel z nouze a jako slepý k houslím. Když byl malý, ve škole mu to moc nešlo a byl outsiderem. Trpěl dyslexií a jediné, co mu kdy šlo, byl hokej, kterému úplně propadl. To byl také důvod, proč ho na střední škole nechali. Kvůli hokeji. Školu nedokončil, protože se zranil a s hokejem musel skončit. Stejně tak se školou, kde to bez tohoto sportu nezvládal. A protože vlastně nic jiného neuměl, zkusil to s herectvím. A vyšlo mu to.

Hvězdná kariéra a osobní život v troskách

V devadesátých letech šla jeho sláva neuvěřitelnou rychlostí nahoru. Začal se totiž natáčet film Matrix, který ho vyšvihl mezi top hvězdy. Jeho soukromý život doprovázela série smůly a tragédií. Po neúspěšných vztazích si konečně našel svou životní partnerku, se kterou čekal své první dítě. Malá holčička se narodila mrtvá. Jeho milovaná Jennifer, matka jeho mrtvé dcery, se půl roku od nešťastného porodu zabila v autě, a aby toho nebylo málo, Reevesova sestra Kim onemocněla leukémií. V této době natáčel film Matrix. Je zázrak, že ho vůbec dotočil.

Své sestře dával veškerou péči a staral se o ni. Posílal jí peníze a platil vědecké výzkumy, které nemoc zkoumají. Kim se nakonec uzdravila.

Tak trochu jiná hvězda

Keanu Reeves prohlásil, že peníze jsou to poslední, na čem mu záleží. A opravdu se tak chová. Své vysoké honoráře rozdává špatně placeným členům štábu (svačinářům, cateringu, uklízečům apod.). Velké peníze posílá na podporu výzkumu leukémie. Lidem od filmu kupuje drahá auta a dává dárky. Kdybyste šli okolo jeho domu, nikdy byste neřekli, že zde bydlí hollywoodská star. Keana život naučil, že peníze v životě nejsou vše.

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články