Kteří muži jsou nejvíce nevěrní? Výsledek průzkumu vás jistě překvapí!

Nevěra ke vztahu patří tak dlouho jako samotná láska
Zdroj: Pixabay
Odpustila byste nevěru nebo jste radikálně proti?Rozpad vztahu je vždy smutnou záležitostíNěkdy se při měsíčku těžko odoláváNevěra ke vztahu patří tak dlouho jako samotná láska+ 1 fotka+ 2 fotky

Psychologové z Alabamy tvrdí, že muži, kteří utíkají ze vztahu do vztahu, budou utíkat celý život. A ne, opravdu je nezmění ani vaše bezpodmínečná láska.

Redaktor
Redaktor 08. 08. 2018 09:06

Vědci z University of South Alabama zkoumali partnerské vztahy 443 mužů a žen. Podrobili je psychologickým testům a zkoumali kvalitu vztahů, okolnosti, za jakých vznikly a spokojenost v partnerství. Asi dvacet procent vzorku uvedlo, že jejich vztah vzniknul tak, že utekli od jednoho partnera ke druhému.

„Muži, kteří byli odlákáni z původního vztahu svou současnou partnerkou, většinou nejsou oddaní, nejsou spokojení a málo do vztahu investují. Bývají nevěrní častěji než muži, kteří šli do vztahu v momentně, kdy byli single,“ tvrdí profesor Joshua Foster z University of South Alabama s tím, že to samé platí i pro ženy. Že by byla přelétavost chronickou záležitostí?

Psychologové byli ale hlavně překvapeni faktem, že častěji se nechali z jednoho vztahu do druhého přetáhnout introverti. A to i přes to, že extroverti bývají obklopeni větším počtem lidí a jsou obecně otevřenější.

„Být pasivní zřejmě znamená také nechat se spíš ovládat a zlákat,“ uzavřel profesor Foster.

Takže, dámy, klasický Don Juan, kterého jste klofla, když byl sám, vám zůstane spíš než uťáplý podpantofláček, kterého jste ukradla jiné. Pozor na to!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články