Má nevinnou tvářičku, ale postelových scén už natočila nepočítaně: Dakota Johnson nyní září v Padesáti odstínech svobody

Dakota ví, jak zaujmout.
Má nevinnou tvářičku, ale postelových scén už natočila nepočítaně: Dakota Johnson nyní září v Padesáti odstínech svobodyMá nevinnou tvářičku, ale postelových scén už natočila nepočítaně: Dakota Johnson nyní září v Padesáti odstínech svobodyMá nevinnou tvářičku, ale postelových scén už natočila nepočítaně: Dakota Johnson nyní září v Padesáti odstínech svobodyMá nevinnou tvářičku, ale postelových scén už natočila nepočítaně: Dakota Johnson nyní září v Padesáti odstínech svobody+ 1 fotka+ 2 fotky

Dakota Johnson (28) není v hereckých vodách úplně nová, ale diváci ji začali vnímat až po odvysílání prvního dílu erotické trilogie Padesát odstínů šedi. Snímek napěchovaný erotickými scénami zajistí, že se na Dakotu už nikdy nezapomene. Minimálně na její nahou postavu určitě ne.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 02. 2018 12:09

Dakota Johnson je americká herečka pocházející z Texasu. Je dcerou Melanii Griffith a Dona Johnsona. Herecké geny Dakota nezapře. Tippi Hedren, která v minulosti získala Zlatý glóbus, je její babička. Má i to štěstí, že jejím nevlastním otcem byl Antonio Banderas.

Vystudovala základní školu v Aspenu a Santa Catalina School v Monterey v Californii. Již v dětském věku měla v oblibě tanec. Kolem dvanáctého roku začala koketovat s modelingem a vyskytla se třeba na obálce časopisu TeenVogue.

Po skončení vysoké školy se mu věnovala naplno. Pracovala pro značky jako Mango, Wish, Uniqlo nebo Oliver. To vše pod hlavičkou IMG Models. V herectví začala vynikat až později. Proslavila ji především erotická trilogie Padesát odstínů šedi, temnoty a svobody, z nichž poslední zmiňovaný díl právě válcuje kina. Ve filmech ztvárnila naivní Anastasiu Steele, která se zamiluje do despotického Christiana Greye.

Snímek je plný erotických scén, a i přes Zlatou malinu za nejhorší herečku v hlavní roli, kterou Dakota dostala za první díl, se erotická podívaná těší divácké oblibě. Dále si zahrála třeba v komedii Zásnuby na dobu neurčitou nebo 21 Jump street. Po osobní stránce se toho o ní moc neví. Románky prožila s hercem Jordanem Mastersonem nebo muzikantem Matthew Hittem.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články