Manžel nebo milenec: Jak se rozhodnout, pokud se ocitnete na scestí

Manžel nebo milenec? Někdy je to těžká volba.
Zdroj: Pixabay
Rozhodujte se s rozvahou.Na nic nespěchejte.Možná se to vyřeší samo.Buďte šťastná.+ 1 fotka+ 2 fotky

Váš vztah už dlouho není, co býval a tak nějak se stalo, že jste se ocitla na scestí. Nevíte, zda máte zůstat se svým manželem, nebo začít novou etapu s vášnivým milencem. Nebojte, my vám poradíme, zda je čas odejít, nebo se začít snažit.

Redaktor
Redaktor 10. 08. 2018 14:01

Když vyprchá láska

Po mnoha letech soužití se stává, že vztah už není tak intenzivní jako na začátku, i proto máme tendenci se poohlížet po jiných. Ženy se ale do svého příležitostného milence občas zamilují a pokud on do nich také, je čas přemýšlet, co s tím udělat.

Nepodlehněte fyzické touze

Mějte na paměti, že pokud jste s manželem vydržela už tak dlouho, pravděpodobně vám něčím imponuje. Nezapomínejte, proč jste s ním kdysi začala chodit. S milencem je to sice nové a žhavé, ale to může být i s manželem, pokud se začnete oba snažit.

Čas se rozhodnout

Někdy se ale musíte už rozhodnout. Nelze to táhnout s manželem a milencem po dobu několika let. Pokud vám milenec ještě nenabídl, zda s ním nechcete být, pravděpodobně s vámi budoucnost strávit nechce. Za předpokladu, že vám to již navrhl a manželské soužití je na bodu mrazu, není proč otálet.

Děti v rodině

Celou situaci mohou komplikovat děti, které s manželem máte. Záleží na věku. Za předpokladu, že jsou malé nebo naopak už dospělé, budou nového partnera přijímat snáz, než když jsou naplno v pubertě. Zvažte všechna pro a proti a třeba se vám rozsvítí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články