Jak odhalit prolhaného partnera? Sledujte pět základních signálů

Jak odhalit prolhaného partnera? Sledujte pět základních signálů

Někteří muži dokážou lhát bez mrknutí oka. O své lži tak sami sebe přesvědčí a vžijí se do ní. A pak pomalu zapomínají, že nejde o realitu. Vytvoří si svůj falešný svět a v něm si spokojeně žijí. A někdy je může být hodně těžké odhalit. Podívejte se, jak takového lháře s přehledem poznáte.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 03. 2018 20:05

Už jste někdy někomu zalhali? Schvalujete jedině milosrdnou lež? Nebo máte takového lháře doma? Těchto 5 zaručených signálů vám lháře zaručeně odhalí.

1. Když s vámi mluví, těkají mu oči a nedokáže se vám podívat přímo do očí. Nezvládá být v klidu a je pořád v pohybu. Děláte tohle váš partner?

2. Dokonalý lhář spolkl celý svět. Všude byl, všechno zná a máte problém ho na něčem nachytat. Nic ho jen tak nevyvede z míry a i o věcech, kterým nerozumí, mluví s přehledem. Tohle ale nemůžete dlouho vydržet.

3. Lhář umí zařídit úplně vše. Nebo vám aspoň vše slíbí a vy máte pocit, že je dokonalý. Jenže skutek utekl. Nic většinou nevyjde a on si zase vymyslí další skvělou historku, u které ze sebe udělá hrdinu. Jenže vy už jste to jistě prokoukla a s takovým lhářem rozhodně nechcete mít nic společného.

4. Bude vám neustále vykládat, jak je oblíbený a má stovky přátel. Jenže když chcete nějakého jeho kamaráda potkat, většinou nikdo nemá čas. Většinou je vlk samotář a přijde si těmi řečmi zajímavý. A takového divného člověka chcete mít po svém boku?

5. Nikdy ostatním nevykládá o tom, co dělá. Nechce, aby někdo něco věděl, a tak si raději vymýšlí. Takový lhář například ze skladníka udělá top manažera, ani nemrkne. Tohle ale už opravdu nemáte zapotřebí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články