Matka dvou dětí měla sex s 80 ženatými muži. Podváděným ženám poslala drsný vzkaz!

Matka dvou dětí měla sex s 80 ženatými muži. Podváděným ženám poslala drsný vzkaz!
Zdroj: reprofoto YouTube

Matka dvou dětí Louise Van Der Velde (43) z Velké Británie odhalila svoji pořádně peprnou minulost. Jako sexuální terapeutka měla totiž sex s 80 ženatými chlapy. Na svoji profesi je patřičně hrdá a nyní se rozhodla prozradit světu, co pikantního zažila.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 28. 03. 2018 20:08

Britka Louise Van Der Velde si našla poněkud netradičního koníčka. Jako sexuální terapeutka měla sex až s 80 ženatými muži a nyní se rozhodla prozradit pikantní detaily ze svého života. „Prožívat můj sexuální život na maximum je mým životním posláním,“ řekla pro britský deník Daily Mail.

Vše odstartovala v roce 2004 smrt jejího manžela Stephena. Pro Louise to byla obrovská rána, se kterou se potřebovala nějakým způsobem vyrovnat. A nakonec jí pomohl sex. Po jeho smrti se začala stýkat s mnoha muži.

Chodila na schůzky, užívala si sexu a milence střídala jak na běžícím páse. Jenže to vše mělo jeden háček. Louise se stýkala pouze s těmi ženatými! Užila si, žádné závazky a muži zase spěchali zpět k manželkám.

Podle ní jsou muži nejvíc nevěrní po svátku svatého Valentýna. Nejhorší na tom je, že spousta žen ví, že je jejich muži podvádí. Ale dělají, že nic nevědí, protože mají strach, že by o svoji drahou polovičku přišli. Sex už je pro ně tabu, tak jsou rády, že ho jejich chlapi vyhledali jinde.

Louise se tomu všemu směje a těm podváděným ženám poslala drsný vzkaz! „Většinou je to chyba vás manželek, které jejich partneři podvádějí. Ztrácíte zájem o sex a vyhýbáte se jim. A pak se jen divíte,“ vysvětluje. Podle ní se ženy soustředí jen na děti a domácnost a o chlapy ztrácí zájem. Louise je ale zároveň ráda. Takhle si aspoň dopřává kvalitního sexu bez závazků!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články