Morální kocovinu zažil každý. Důležité je jí předcházet

Morální kocovinu zažil minimálně jednou v životě každý člověk.
Zdroj: Pixabay
Kocovina morální se zákonitě pojí s kocovinou alkoholovou.Dejte si jen jednu nebo dvě sklenky. Rozhodně ne láhev.Po vypití moc alkoholu následně celý den proležíte. Budete mít štěstí, když ne vedle cizího člověka.Pravou lásku na party nepotkáte.+ 1 fotka+ 2 fotky

Morální kocovinu zažil minimálně jednou v životě každý člověk. Obvykle ji pocítíme, když máme sex s někým, s kým jsme nechtěli a po proflámované noci se vedle něj probudíme. Místo rozbušeného srdíčka pocítíme spíš neklid v žaludku… a v mysli.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 12. 04. 2018 12:30

Kocovina morální se zákonitě pojí s kocovinou alkoholovou a vzniká obvykle, když uděláme něco, co jsme vůbec neměli v plánu, a to převážně v intimní sféře. Probudit se vedle neznámého muže totiž není vůbec nic příjemného a vždy je lepší se této situaci vyhnout. Raději vypijte jednu sklenku vína místo tří láhví a uvidíte, že vám záhadný cizinec z večírku tak atraktivní připadat nebude. Alkohol je na vině ve většině případů. Ovlivnit vás ale mohou i omamné látky, pokud jim holdujete.

Uznejte sama, že je daleko příjemnější protějšek nejdřív dobře poznat, než s ním hned hupsnout do postele. Když si ho na večírku dobře proklepnete, třeba i lépe pochopíte, co vlastně od ženy chce, než když budete bezhlavě skákat šipky do jeho postele. Nehledě na to, že s přibývající opilostí vám bude připadat atraktivní i orangutan, a tak se vám může snadno stát, že se vyspíte s největším ošklivcem večera.

Při opileckém milování obvykle ztratíme veškeré zábrany a nějaká ochrana nás vůbec nezajímá. To by se vám mohlo ale také pekelně vymstít. Chytnout pohlavní chorobu není vůbec nic složitého, ale zaléčovat ji ano. Vlastně máte celkem štěstí, pokud z toho vyjdete bez úhony. Stejně pak ale budete týden chodit plouživými kroky po bytě a říkat si, že jste to neměla dělat. A za to to určitě nestojí.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články