Muži, co rozhodně nestojí za hřích: 4 typy, které nechcete potkat

Na určité muže si dejte pozor.
Zdroj: Profimedia.cz

Mužů je na světě nespočet. Jde ale vždycky o to, vybrat si toho správného, a to je někdy nadlidský úkol. Dejte si pozor, ať nenatrefíte na protějšek, který vám může zničit celý život, ať už tím, že nebude chodit jen s vámi, nebo tím, že vám bude v průběhu vztahu věšet bulíky na nos. Přinášíme vám typy mužů, kterým je lépe se obloukem vyhnout.

Redaktor
Redaktor 14. 04. 2018 12:47

Alkoholik

Snad žádná z nás nechce mít doma alkoholika. Když si někdo dá občas pivo nebo s ním zajdete na láhev dobrého vína, to k životu prostě patří. Ale když se vaše drahá polovička bude motat až do rána s kamarády po hospodách a domů bude chodit úplně namol, něco je špatně. Nejspíš má velký problém.

Lhář

Ve vztahu je absolutně důležitá důvěra. Partneři by si měli věřit a říkat si věci na rovinu. Pokud vám ale váš partner lže, porušuje sliby, ruší plány anebo klidně balí vaše kamarádky, rychle pryč. Takového partnera přece nechcete.

Proutník

Potkáte muže a myslíte si, že je pan dokonalý. Ale zjistíte, že v žádném vztahu nevydržel ani měsíc. Tak ten se nepohrne do vztahu ani s vámi. Pokud se nechcete vázat, je ideální. Ale pokud toužíte po svatbě, rychle pryč. Tenhle muž se do chomoutu rozhodně nepožene.

Ředitel

Tito muži mají své kouzlo a rychle vás dostanou do kolen. Ale jsou to věční plánovači a také manipulátoři. Takže pokud to dojde tak daleko, že bude vědět, kde jste a s kým skoro každou minutu, měla byste rychle utéct. Nebudete totiž nikdy šťastná a za chvíli se budete cítit jako ve vězení.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články