5 nejčastějších věcí, na které muži myslí při sexu

sex
Zdroj: pixabay

Myslíte při sexu jen na svého drahého, nebo vám myšlenky utíkají úplně někam jinam? A zajímalo by vás, na co při sexu myslí váš muž? Těchto 5 věcí byste možná nechtěla ani slyšet.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 03. 2018 20:02

Muž samozřejmě myslí u sexu na svou krásnou ženu. Jenže není tomu tak vždy. Muži jsou někdy sobečtí a myšlenky jim utíkají především k sobě samým. Na co muži myslí, když se s vámi milují?

1. Líbí se jí to? Nemám to dělat jinak?

Každý muž se rád chválí, jak umí uspokojit ženu. Ale ve skutečnosti se bojí, že to nedělá správně. A pokud se tváříte neutrálně nebo mu nepomáháte, cítí se hodně nejistý. Zkuste ho také třeba někdy navést, ať si to užijete oba dva.

2. Že bych sbalil tu kolegyni v práci?

A je to tady! I muži při sexu nemyslí jen na vás. A stává se to především v dlouhodobých vztazích. Muž je také jenom člověk, a tak se někdy stane, že si vzpomene na svoji sexy kolegyni, kterou si představuje v těch nejerotičtějších snech. Ale v té posteli je s vámi, takže se za to na něj nemůžete zlobit.

3. Ať to trvá déle!

Většina žen si myslí, že chlapům stačí rychlovky a je to. Jenže najdou se i tací, kteří chtějí, aby sex trval déle. Lépe řečeno, aby on sám déle vydržel. Takže na to myslí i během milování. A strach může udělat své.

4. Ať už to skončí

Sex je pro muže někdy utrpení a prostě jej s vámi nebaví. A tak celé milování s vámi přemýšlejí nad tím, aby už to skončilo. A stává se to především, když muže do sexu nutíte, nebo když hrají nějaký důležitý fotbalový zápas.

5. Bojím se, že zklamu

I přes to, že se tváří jako drsňáci, kteří spolkli celý svět, i muži mají občas strach, že něco pokazí. Kdyby se tak stalo, už by nebyli těmi samci, za které je ženy mají. Ztratili by tak před vámi svoji mužnost. Pověst je pro ně totiž velmi důležitá!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články