Myslíte si, že nejste dokonalá? Nic si z toho nedělejte! Tyhle divné věci na vás muži milují

Pro muže nemusíte být dokonalá.
Zdroj: pixabay.com

Ženy bývají někdy hodně sebekritické a mindráky mají z úplných maličkostí. Jenže zrovna věci, které se vám na sobě nelíbí, na vás muži milují. O těchto šesti podivnostech jste nejspíš neměla ani tušení!

Jana Jánská
Jana Jánská 22. 04. 2020 15:03

Ženy chtějí být pro své muže odjakživa krásné a dokonalé. I proto řeší každou vrásku, zvětšující se bříško, zadeček a spoustu dalších projevů přibývajících let. Přitom mužům takové projevy stárnutí obvykle nevadí. Navíc se jim líbí i spousta jiných věcí, které rozhodně nepůsobí dojmem, jako když vypadly z příručky módního žurnálu.

Stárnutí

Muži mají rádi ženy, které jsou zralé a sebevědomé. Takže pokud máte v obličeji už pár vrásek anebo začínáte mít šediny, nic si z toho nedělejte. Muži vás berou jako zkušené, které už v životě něco zažily. A to je pořádně přitahuje.

Strie

Spousta žen se snaží strie zakrýt, protože se za ně stydí. Mužům se ale tyto jizvy na pokožce líbí. Přijdou jim sexy, protože dokazují, že má jejich majitelka už něco za sebou. Což je vlastně pravda. Takže pokud i vy trpíte tímto problémem, buďte v klidu.

Nebojte se zasmát

V kurzu jsou uvolněné ženy, které si na nic nehrají a jsou samy sebou. Takže až se budete smát, zapomeňte na decentní hihi a spusťte pořádné haha, které sice může na první pohled působit lehce směšně, zato bude pánské společnosti jasné, že se opravdu dobře bavíte a nic nepředstíráte. Nebojte se tedy pořádně od plic zasmát. Samozřejmě pokud k tomu je důvod...

Zoubky jako perličky

Jestli si myslíte, že musíte mít dokonale vybělené zuby, jste na omylu. Muži mají rádi nedokonalosti jako lehce křivé zoubky či mezírku uprostřed, které pokládají za originální. Věřte tomu, že i s takovým chrupem pro ně budete více přitažlivější než nějaká vyretušovaná holka z plakátu.

Špíčky

Komu myslíte, že dá chlap přednost, fitness trenérce s pekáčem buchet na břiše, nebo ženě krev a mlíko? Jasně že té druhé. Jednak se vedle ní nebude cítit jak vetchý stařík a za druhé, ženské tvary jsou stále přitažlivé. Takže i když máte na bříšku nějaký ten špíček, buďte v klidu a zbytečně se nestresujte.

Světlá pleť

Opálení je atraktivní a působí zdravě. O tom žádná. Nepleťte si ale přirozené zhnědnutí pokožky s opálením ze solárka, které vypadá poněkud vyumělkované. To je i důvod, proč muži nemají rádi vysolárkované ženy. Jak jsme zmínili výše a platí to i v tomto případě, muži mají rádi přirozenost. Ženy se světlou pletí jim navíc připadají zranitelnější a takové je třeba chránit. Tak to už stojí za to, no ne?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články