Nedaří se vám najít partnera? 7 důvodů, proč je mnohem lepší být single

Být single je super!
Zdroj: unsplash.com
Ani ti dva nejsou šťastní pořád.Ráda cestujete? Můžete si jet, kam chcete a kdy chcete.Budete mít mnohem více času na kamarádky.Vaše kreditka se bude starat jen o vás. A váš šatník.+ 2 fotky+ 3 fotky

Vídáte na ulici zamilované párečky? Je vám smutno, že vy se nemáte s kým držet za ruku? Jen si nemyslete, žádný vztah není procházka růžovým sadem a ani ty dvě hrdličky před vámi necukrují 24/7. To, že vy jste je spatřila v jejich „lepších“ chvilkách, neznamená, že je jejich vztah ideální. Jen váš mozek se naladil na mód závisti/lítosti/smutku/touhy, protože zrovna teď nikoho nemáte. Ale to je kolikrát mnohem lepší.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 11. 10. 2018 10:16

Princ na bílém koni

O svém vysněném muži můžete dál přemýšlet. Představovat si, co asi právě teď dělá, kde je, jak budou vypadat vaše děti. Fantazii se meze nekladou. Jste-li zadaná, z romantických představ vás maximálně vyruší vedlejší zachrápání.


Drinky zdarma

Co je lepšího na tom než zajít s děvčaty do baru a trochu si pošpásovat? Když se usmějete na mladíka za barem, dost možná se stane, že vám přihraje drink zdarma. Když ne on, určitě vzbudíte pozornost u některého z mužů v lokále.


Milostné hrátky

Nemáte chuť na sex? Nemusíte se nikomu zpovídat proč. Nemusíte si vymýšlet, že vás bolí hlava nebo máte PMS. Nebo cokoliv. Prostě si vezmete knížku a budete si číst, co chcete, dívat se v teplákách na film nebo jakoukoliv jinou činnost, kterou prostě máte chuť dělat, když „se vám nechce“. A když se vám zase chtít bude, vyrazíte si s holkama někam ven a ono už se to nějak zařídí.


Nakupování

Můžete se oblékat, jak chcete, nakupovat, jak chcete. Nevadí, že máte v lednici poslední kus plesnivého sýra a zkyslé mléko. Ty včerejší lodičky jste prostě musela mít. A nikdo vám to nebude vyčítat. Nehledě na to, že si ušetříte otráveného obličeje, až se půjdete podívat do nákupního centra na nový zimní kabát a zpoza ramene se vám nebude neustále ozývat: „Miláčku, už půjdeme domů?“




Hádky

Nesporně nejlepší bod, který vás mine. Udělala jste něco špatně? Můžete se akorát nazlobit sama na sebe. Žádná "Itálie" se konat nebude, talíře zůstanou vcelku. Jediné, čeho byste mohla litovat, je usmiřovací sex.


Volná jako pták

Skvěle se bavíte, ale po nějaké době vás začne štvát neustálé pípání na messengeru od vašeho protějšku „kde jste“ a „s kým jste“  a „jak dlouho že tam ještě budete?“. Neustálé mapování vaší polohy je pěkně otravné, a jestliže do pěti minut neodepíšete, už bude zle. Telefon ztišit nemůžete, protože by hrozilo, že miláček by si pro vás dojel. A tak se jen stále omlouváte kamarádkám, které vesele švitoří, že o čem se to vlastně baví, protože vy musíte partnerovi odepsat, kolikátou sklenku vína už máte.


Ticho

V neposlední řadě je to blažené ticho. Přijdete unavená z práce a nemáte chuť si s nikým povídat? Smůla, váš partner totiž ano. „Jak jsi se měla, miláčku? Vypadáš nějak smutně.“ Ušetříte se hádek, když byste odsekla (protože doopravdy nemáte náladu) nebo dlouhosáhlého vyptávání a přehnané lítosti. Prostě a zkrátka jen přijdete domů, klíče hodíte na botník a svalíte se na gauč. K tomu si pustíte nekonečný seriál, budete poslouchat nesmyslné dialogy a užívat si zaslouženého odpočinku. Vy, sama, v klidu.


Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články