Nenechte se svazovat: 5 důvodů, proč nenosit podprsenku

Dnešní společnost nám velí nosit pod každý oděv podprsenku. Vy se ale nemusíte nechat svazovat a klidně ji nechat doma.
Mnoho podprsenek je z nesprávného materiálu a způsobuje nám kožní problémy.Nesprávně zvolená podprsenka může způsobovat bolest krční páteře, nebo celých zad.Uvidíte, že když si zvyknete na nahá prsa obléci jen tričko, vaše „holky“ vám postupem času budou připadat atraktivnější.Bez podprsenky se budete cítit svobodněji.+ 1 fotka+ 2 fotky

Dnešní společnost nám velí nosit pod každý oděv podprsenku. Vy se ale nemusíte nechat svazovat a klidně ji nechat doma. Nejen, že je to daleko zdravější, ale budete se cítit svobodněji. Přinášíme vám 5 důvodů, proč tento kus spodního prádla můžete vyřadit z šatníku.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 13. 03. 2018 18:44

1. Push-up podprsenka škodí

Ač v ní máme nejlépe vytvarovaná prsa, zdraví prospěšná rozhodně není. Push-up podprsenka totiž prsa nepřirozeně stlačuje a postupem času nám tím nenápadně mění tvar. Z prsou budete mít následně povislé lajdáky.

2. Zbavte se vyrážky

Mnoho podprsenek je z nesprávného materiálu a způsobuje nám kožní problémy. Když horní díl spodního prádla zahodíte, uvidíte, že po nepříjemně svědivé vyrážce už nebude ani stopy.

3. Bolest zad

Nesprávně zvolená podprsenka může způsobovat bolest krční páteře, nebo celých zad. Může to být příliš utaženými ramínky nebo nesprávnou velikostí košíčků. Bez ní vám bude lépe.

4. Budete sebevědomější

Uvidíte, že když si zvyknete na nahá prsa obléci jen tričko, vaše „holky“ vám postupem času budou připadat atraktivnější. Po půl roce nenošení už vás ani nenapsane si ji obléci, a to nemluvíme o tom, kolik ušetříte, když si pořád nebudete kupovat nové a nové.

5. Přízeň mužů

Muži moc podprsenky na ženách nemají rádi. Dávají přednost přirozenosti. Když bude v místnosti zima a oni uvidí vaše bradavky v pozoru, budou mít co dělat, aby po vás neskočili.


 

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články