Neříkejte už „To nezvládnu.“ S nízkým sebevědomím se dá pracovat!

Buďte sebejistá žena!

Nízké sebevědomí trápí polovinu národa, takže si z toho nic nedělejte a raději na sobě zapracujte. Získat sebejistotu není vždy snadné, ale s námi to v několika málo krocích určitě zvládnete. Stačí se usmívat a chodit narovnaná. A co vám pomůže dále?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 05. 02. 2018 22:00

Choďte mezi lidi vzpřímená a mějte vždy úsměv na tváři. Uvidíte, že kolem vás najednou vyvstane pozitivní atmosféra. Pokud vám někdo zalichotí, bez okolků to přijměte. Popírání komplimentů ve světě sebevědomých žen nefunguje. Noste vždy to, v čem se cítíte dobře a nepodléhejte zbytečně trendům. Pokud se vám líbí hippie styl, klidně choďte ve stanu. Za předpokladu, že je vám bližší elegantní móda, naskočte do lodiček. Nenechte se omezovat.

Kdo nic nezkusí, nic nezkazí. Tohohle hesla se ale nedržte a nebojte se chybovat. Chybami se člověk učí a mnohdy nás posunou dál, než jsme čekaly. Noste červenou barvu. Vědci totiž dokázali, že kdo nosí červenou, působí na široké okolí sebevědomě, a to vy chcete. I když vaše postava není zrovna modelkovská, je to fuk. Důležité je naučit se přijímat své chyby

Vystupte ze své komfortní zóny. I konání neobvyklých činů, kterých byste se za normálních okolností nedopustily, vás může popostrčit. Sebevědomí vám zvýší i pravidelné chození do posilovny. Postava se vám vyrýsuje a vy se už konečně nebudete stydět jít do plavek. Pak se na vás lichotky pohrnou ze všech stran, a o to přece jde, ne?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články