Odpíráte si sex? 4 věci, kterých byste se měli hodně bát

Odpíráte si sex? 4 věci, kterých byste se měli hodně bát

Jak to máte se sexem? Držíte dobrovolně celibát, jste v období hledání nového partnera, nebo máte se současným partnerem krizi a v ložnici se nic neděje? Tak to byste měli rychle změnit. Tyto čtyři věci vám totiž při nedostatku sexu hrozí.

Jana Jánská
Jana Jánská 23. 03. 2018 17:30

Pokud máte problémy s partnerem nebo nemáte s kým mít sex, měli byste se začít hodně rychle snažit s tím něco udělat. Nejenže se z vás může stát pořádná netykavka, která bude mít problémy s navazováním vztahů, ale také vaše imunita půjde do kopru a budete se špatně koncentrovat.

1. Žádná imunita

Pokud si odpíráte sex nebo ho z nějakého důvodu nemáte, vaše imunita půjde rapidně dolů. Když máte totiž dostatek sexu, jste více imunní vůči nemocem, protože jste zvyklí na cizí bakterie. Sex totiž prospívá nejen duši, ale i tělu.

2. Netykavka

Když přestanete navazovat vztahy, i ty sexuální, budete s tím mít později velký problém. Stane se z vás netykavka, se kterou nebude chtít mít nikdo nic společného. A až si za 10 let rozmyslíte, že byste tedy nějaký ten sex chtěla, nebudete toho kvůli své stydlivosti vůbec schopna.

3. Soustředění

Když se v posteli u sexu nevybijete, budete mít velký problém s koncentrací. Ráno po probuzení budete nesoustředěná a roztěkaná. Delší dobu budete špatně naladěná a můžete začít dělat chyby. A to nejen v práci, ale i při vztazích s kamarády nebo rodiči.

4. Stres

Když jste měla dostatek sexu, tak vás jen tak něco nerozhodilo. Jenže bez sexu je skoro každý ve stresu. Když se dostatečně nevybijete a nevyloučíte endorfiny při milování, stane se z vás hromádka neštěstí a vystresuje vás i fronta v obchodě.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články