Padají vám ve snu zuby? Vaše podvědomí se vás snaží před něčím varovat

spaní, postel, žena
Zdroj: Pixabay
Noční můry o vypadávání zubů sužuje většinu z nás.Tou nejpravděpodobnější příčinou je, že o sebe nedostatečně pečujeme – a uvnitř sebe si to dobře uvědomujeme.Svou roli hraje i strach ze stárnutí.Nebo pocity opuštěnosti a nechtěnosti, které ho často doprovázejí.+ 1 fotka

Pronásledují vás noční můry, ve kterých vám padají zuby? Měli byste se mít na pozoru. Vaše podvědomí se vám snaží něco říct a možných variant je hned několik.

Jana Jánská
Jana Jánská 03. 11. 2020 11:56

Nejpravděpodobnější příčinou těchto snů je podle odborníků skutečnost, že o sebe nedostatečně pečujeme – a uvnitř sebe si to dobře uvědomujeme. Jinak řečeno, naše mysl nám tímto způsobem dává najevo, že je nejvyšší čas se vzpamatovat a začít se sebou něco dělat.

Vypadávající zuby, strach ze stáří

Další teoretický důvod představují obavy ze stárnutí, které jsou velmi často doprovázeny úzkostí ze samoty. Vždyť kdo by chtěl trávit podzim svého života v úplném zapomnění?

Pokud se však v okolí nevyskytuje nikdo, kdo by byl ochoten se o nás starat, na psychiku to má velmi negativní vliv. Nahlas to sice klidně můžeme popírat a tvrdit, že jsme coby singles naprosto spokojeni, ale podvědomí oklamat nelze.

Příležitost ke změně

Sny o padání zubů tak svědčí o lecčems. Nechcete-li se už dožít jediné noci bez zubů, budete se muset vydat na průzkum vašeho nitra. A to, co najdete, se následně pokusit změnit.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články