Pozor! Barva v ložnici má vliv na váš intimní život. Víme, kterou zvolit

Pozor na to, jak si vymalujete.
Pozor! Barva v ložnici má vliv na váš intimní život. Víme, kterou zvolitPozor! Barva v ložnici má vliv na váš intimní život. Víme, kterou zvolitPozor! Barva v ložnici má vliv na váš intimní život. Víme, kterou zvolitPozor! Barva v ložnici má vliv na váš intimní život. Víme, kterou zvolit+ 3 fotky+ 4 fotky

Podoba vaší ložnice vám může intimní život převrátit vzhůru nohama. Nevhodná barva může tlumit chuť na sex, ale je i možné, že se vám při ní jen blbě spí, a v důsledku toho jste unavená. A kdo by pak měl chuť skotačit, že? Přinášíme vám několik tipů, jak si ložnici vymalovat, aby se z vás zase stala sexuální šelma.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 09. 02. 2018 23:18

Barva, která váš spánek podpoří, je v první řadě modrá. Bledě modrá možná na kdekoho působí chladně, ale člověka dokáže uspat jako mimino. Lidé pod jejím vlivem spí hlubokým spánkem. Světle zelenou taky neprohloupíte. Ta působí uklidňujícím dojmem. Není od věci si ji dát nejen do ložnice, ale i třeba do obývacího pokoje. Ti odvážnější si můžou pořídit v dané barvě kuchyňskou linku. Žlutá barva je zažitá jako barva dětských pokojů. Proč asi? Jelikož v ní vaše děti upadnou do kómatu a vy si pak můžete užívat nerušených radovánek. Zkuste žlutou také.

Aby se z vám znova stala postelová dračice, musíte si s partnerem umět navodit tu správnou atmosféru, která primárně pomáhá ženám se uvolnit. Mužům je často všechno jedno. Vy ale bojujte za svůj styl. Není nic proti ničemu, když si vaše hnízdečko lásky vyzdobíte květinami, vonnými pytlíky nebo aromatickými svíčkami. Jestli toužíte, aby se vám v žilách rozproudila krev, vsaďte na červenou. Může se ale stát, že se vám časem zprotiví, a to byste měla hned po náladě.

Náladu vám může zkazit třeba i barva hnědá. Pokud máte pocit, že jste příliš sexuálně aktivní, sežeňte si do pokoje hnědou dekoraci nebo na hnědo rovnou vymalujte. To váš sexuální život s jistotou zabije. Další barva, která nepatří zrovna k dobrému výběru, je fialová. Lidé, kteří mají fialovou v oblibě, jsou obvykle psychicky vyšinutí, roztěkaní a nevyrovnaní. To by vašemu harmonickému vztahu neprospělo.

Neutrálními barvami, při kterých bude v prostoru pohoda a spolehlivě vytvoří teplo domova, jsou bílá nebo světle šedá. Pokud si skutečně nevíte rady a předchozí varianty jsou na váš moc odvážné, vsaďte na jednu z těchto dvou. U bílé můžete více experimentovat s dekoracemi. U šedé se kroťte. Věříme, že si nakonec vyberete tu správnou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články