Muži přiznali, kdy jsou pro ně ženy nejpřitažlivější!

Muži přiznali, kdy jsou pro ně ženy nejpřitažlivější!
Zdroj: Pexels

Zatímco technologický pokrok letí kupředu, ve vztazích se nám ani dnes nedostává odpovědí na základní otázky. Nemáme k dispozici manuál k nalezení životního partnera. A ani klíč, podle něhož se vysněnému muži zalíbit. Reportérky magazínu PopSugar ale upozornily na jednu ženskou vlastnost, která prý většinu mužů dostane.

Jana Jánská
Jana Jánská 07. 03. 2022 06:32

Redaktorky magazínu PopSugar vyzpovídaly řadu mužů, aby zjistily, jaká vlastnost je pro ně u žen nejvíce sexy! Výsledek je překvapivý, je to nezávislost!

Nezávislost, synonymum inteligence

Ženy s touto dispozicí článek PopSugar popisuje jako asertivní, sebejisté. Hrají podle svých pravidel. A hlavně "nepotřebují kohokoliv jiného, aby jim potvrdil, kým jsou". V podstatě si vystačí samy, a to i v rovině finanční. Jsou inteligentní, plně soběstačné a otěže života drží pevně ve vlastních rukou.

Nač tedy potřebují partnera? Je to jednoduché. Život po boku jiného člověka může být obohacující a stimulující. Vyberou-li si toho správného, mohou se s jeho podporou dostat ke svým snům rychleji.

A protože nezávislost podle průzkumu redaktorky mužům imponuje, všechno do sebe tak nějak zapadá. Muž touží po nezávislé ženě, ta zase po někom, kdo pomůže rozvíjet její osobnost.

Nezávislost je atraktivní

Redaktorka se podělila se čtenáři o několik důvodů, proč zrovna nezávislost dokáže muže rozpálit! Tedy respektive sepsala vysvětlení oslovených mužů.

"Nezávislost je atraktivní, protože to znamená, že žena má vlastní myšlenky a zájmy mimo mě – což z ní dělá daleko hlubší a zajímavější osobnost," popisuje Sam (26).

"Abyste byli nezávislí, musíte disponovat mnoha jinými dobrými kvalitami. Jako třeba rozumem, intelektem a sebedůvěrou," vysvětluje Marcus (27).

"Takové ženy vytváří své vlastní cestičky, které ostatní lidé následují," dodává Sunny (49).

Co nefunguje? Parazit!

Nezávislost tedy muže přitahuje. Co na ně ale naopak nefuguje? Překvapení se nekoná – jde o závislost na partnerovi. Tedy když se žena neumí zabavit sama nebo je podrážděná, když partner není dostupný.

"Pokud to je váš případ, měly byste vztah utnout," píše reportérka magazínu PopSugar. "Musíte vědět, jak se zabezpečit samy, nepotřebujete muže, abyste se cítily kompletní."

Plně souhlasíme. Mnoho lidí z našeho okolí potkalo spřízněnou duši právě tehdy, kdy přestali hledat. A kdy našli způsob, jak být spokojení coby singles. Náhoda? Neřekli bychom.

Redaktorka ale upozorňuje, že nezávislost není soutěž. Není to souboj eg, ale stránka osobnosti. Stejně tak nemá cenu tlačit na pilu a osamostatňovat se z trucu nebo pomsty. Jde o duševní proměnu, které musíte věřit.

Čtěte také naše příběhy ze života →

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články