Proč se mladé dívky zamilují do staršího muže? Občas je to odraz problémů s otcem, jindy roli hrají životní zkušenosti a peníze

Peníze jsou až na prvním místě.
Zdroj: Profimedia
Tahle blondýna se tváří tak, co si doopravdy o svém partnerovi myslí.Když jsou dva šťastní, věk nehraje roli.Tady to opravdu není o vzájemné přitažlivosti.Peníze jsou až na prvním místě.+ 1 fotka+ 2 fotky

V poslední době často kolem sebe vidíme trend, kdy se po ulicích ruku v ruce vodí mladé slečny se starým mužem. Není výjimkou, že dvacetileté holčičky vesele randí s padesátníky. A některé se nebojí jít ještě dál. Co je na nich ale tak přitahuje?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 27. 09. 2018 11:42

Některé z žen si neumí představit randit s mužem ve věku svého otce, pro jiné je to ale životní styl. Není nic zvláštního, když v kině, restauraci nebo na diskotéce potkáte čerstvou dvacítku se seniorem těsně před penzí. 

Jsou tyto dívky zlatokopky, nebo jim nejde o peníze a opravdu jim imponují mužovy životní zkušenosti, vystupování nebo třeba galantnost staré školy?

Problémy s otcem

Některé ženy a dívky měly problémy s otcem. Ať už je fyzicky, či psychicky týral, nebo ho nikdy ani neměly šanci poznat. Ta díra v jejich životě je znát, a to je pak ten důvod, proč tíhnou ke starým mužům. Prostě jim chybí ten mužský element v podobě otce, a tak si to chtějí vynahradit. Je tohle ale ta správná cesta? S otcem máte přece jiný vztah než se svým partnerem.

Peníze

Většina starých mužů už je ve svém věku za vodou. Pracovali celý život, mají naspořeno, a tak nehrozí, že by čekali na kapesné od rodičů nebo žili od výplaty k výplatě. S penězi už dost často umí hospodařit, a tak se o ženu rádi postarají. Není výjimkou, že ženám zaplatí luxusní dovolené. Někteří mají dokonce svůj byznys, takže jsou lovnou zvěří pro zlatokopky. Když se ženě nechce makat, tak jí v tomto případě asi nic jiného nezbývá.

Zajištění

V dnešní době si platit sama garsonku je docela drahá záležitost. Tak proč se nenastěhovat ke starému muži, který už rozhodně v podnájmu nebydlí a rád vás ubytuje. Člověk pak nemusí řešit nájem a peníze, které si vydělá, má vlastně jako kapesné na kafíčka s kamarádkami. Pokud o tu práci přijdete, tak máte pořád kde bydlet. A to se vyplatí, co myslíte? Jenže muž vás neubytuje jen tak. Pěkně něco za něco.

Zkušenosti

Některé ženy milují zajíčky, jiné zase zkušené staré muže. A zkušenost je právě jedna z věcí, proč ženy tíhnou spíše k těm starým mužům. Mají hodně zkušeností jak životních, tak pracovních a v sexu také nejsou žádní začátečníci. Žena se tak od nich může hodně přiučit a rozhodně nezakrní.

Dědictví

Spousta žen má strach z budoucnosti a chtějí se co nejlépe zabezpečit. Jen málokterou napadne, že by se zabezpečila sama. A tak hledá cestu, jak to udělat. Když necháte, aby se do vás starý muž zamiloval, a pak zemře, máte vyhráno. Zdědíte pořádný balík a nemusíte nic dělat do konce svého života. Jenže je v tom háček. Musíte si předtím vyřešit předmanželskou smlouvu. Pak se může stát, že se starým mužem strávíte vaše nejlepší léta, budete se o něj starat až do smrti, a on všechny své peníze odkáže svým dětem.

Tolerují mladého milence

Některé ženy chtějí pevný vztah se zkušeným starým mužem, ale sex si raději dopřejí s mladým zajíčkem. Přece jen staří muži nemají tak pevné tělo a zrovna dvakrát nevoní. Starý muž se ale na rozdíl od zajíčka o ženu rád postará a už nevyžaduje tolik sexu. Většinou mu tedy ani nevadí, že má žena mladého milence. A to se přece vyplatí, ne? Být zajištěná a zároveň si užít jinde.

Netouží po dítěti

Některé ženy jsou kariéristky a po dítěti netouží. Zároveň by ale chtěly mít vztah a hodného muže, který se o ně postará. Staří muži už jsou většinou rozvedení a mají děti z předešlých vztahů a manželství. A tak pokud žena touží po vztahu a nechce se jí rodit, jsou tito muži tou správnou volbou. Rozhodně na ni tlačit s dětmi nebudou, protože ty jejich už jim bohatě stačí.

Žádné hádky

Staří muži už jsou vyrovnaní a necloumají jimi hormony. A tak spoustu věcí překousnou nebo vůbec neřeší. Zvládnou i mladé hysterky, rozmazlené či nevyspělé ženy. Hlavně jsou rádi, že mají po boku mladé maso, kterým se můžou chlubit na veřejnosti, a těší je, že o ně máte zájem. Takže to, že byste měli doma "Itálii" a pořád se dohadovali, určitě nehrozí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články