Intimní a zatraceně příjemné! Jak díky tantrickému sexu zažít to nejbouřlivější milování

Lze předejít nevěře? S vytrvalostí ano.
Zdroj: Pinkycloud.com

Tantrismus (nebo chcete-li tantra) je soubor učení meditací a rituálů, který má svůj prapůvod v Indii. Vznikl už před pátým stoletím našeho letopočtu. Pochopení tantry vás může s protějškem dovést k orgasmu, který jste ještě nezažili. Primárně však nejde jen o něj!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 17. 06. 2019 18:00

Při správném praktikování tantrismu může dojít k rozkoši, u které máte pocit, že nikdy neskončí. Zapomeňte na honbu za orgasmem a dbejte následujících pokynů:

Nejdůležitější je hodit se do klidového režimu. Odeberte se do místnosti, kde je vám příjemně. Zbavte se všeho, co by vás při oddávání se slasti mohlo vyrušovat. Pokud jste romantický typ, klidně si do pokoje doneste svíčky, květiny nebo aromalampu. Atmosféru doladí hudba.

Další podstatnou věcí je navázat spojení s partnerem. Držte se tří slov - dech, oči a srdce. Hluboký pohled a stejná frekvence dýchání vám pomohou dokonale se na partnera napojit. Otevřené oči byste měli mít po celou dobu. Mrkání je pochopitelně přípustné. Během zrakového kontaktu položte ruku na hruď svého milence, on by měl udělat to samé. Uvidíte, že se vaše frekvence časem zesynchronizuje.

Mějte na paměti, že v tantře rozhodně nejde o čas. Cílem není orgasmus jako takový, ale co nejdelší vzrušení. Jde o to v sobě hromadit sexuální energii tak dlouho, jak jen to je možné. Nejznámější polohy jsou třeba "jab jum", kdy muž sedí v tureckém sedu a žena ho obejme koleny, nebo "kočička", kdy je žena na čtyřech a muž do ní proniká zezadu. Tyto dvě polohy jsou pro začátečníky ideální. Velmi příjemná je pak pomalá rychlost, při které se soustředíte jeden na druhého - na pohyby, dýchání...

A ZDE ČTĚTE O TOM, CO NÁS NEJVÍCE BRZDÍ V POSTELI!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články