Rodí zásadně doma, vychovává pět dětí a do toho stíhá kariéru: Seznamte se s ekonomkou Markétou Šichtařovou

S manželem má Markéta harmonický vztah.

Markéta Šichtařová (41) je příkladem moderní ženy dnešní doby. Řídí svoji firmu a do toho se stará o pět dětí, které má s manželem Vladimírem Pikorou (40). A přitom pořád vypadá báječně.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 26. 01. 2018 19:01

Ekonomka Markéta Šichtařová patří mezi ženy, co nikdy neupozadily mateřství kvůli kariéře. Se svým manželem má dětí pět, což už je na české poměry pořádně vysoké číslo. Přes neustálý cvrkot dětských hlásků zvládá řídit svoji firmu Next Finance s.r.o. z domova. K domovu má Markéta silný vztah. Ani jedno z jejich dětí totiž nespatřilo zdi porodnice. Domácí porody Markéta propaguje od prvního těhotenství, a i když se její postoj může jevit jako kontroverzní, v osvětě nepolevuje.

Markéta ze svých názorů není zvyklá ustupovat, a možná právě to jí pomohlo k tomu založit si vlastní konzultační společnost už v osmadvaceti letech. Je také autorkou několika knih. Mezi její známé tituly patří díla Všechno je jinak aneb Co nám neřekli o důchodech, euru a budoucnosti​ nebo Nahá pravda aneb Co nám neřekli o našich penězích a budoucnosti. Na knize Robot na konci tunelu spolupracovala s manželem. Přesto všechno zůstává Markéta Šichtařová hlavně maminkou.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články