Rozešli jste se, ale vy ho chcete získat zpět? Bude to těžké, ale vyjít to může

Sice se říká, že dvakrát do stejné řeky nevkročíš, Občas to za to vkročení opravdu stojí
Zdroj: pixabay
Rozchod nemusí být konec vztahuLáska hned nevyprcháZkuste to znovuStaňte se sebevědomou a elegantní ženou+ 1 fotka

Nebudeme vám lhát. Získat zpět svého ex je mnohem těžší, než se ucházet o někoho úplně nového. Pokud chcete zabojovat a stojí vám váš ex za to, pokusit se můžete. Jak na to?

Redaktor
Redaktor 17. 05. 2018 13:08

Dejte tomu čas

Po rozchodu se o něj okamžitě neucházejte. Nechte to pár týdnů odpočinout a vše si v hlavě promyslete a projeďte. Musíte totiž naprosto přesně vědět, proč ho chcete zpátky a jestli vám za to opravdu stojí.

Co se ve vztahu pokazilo

Rozeberte si, proč se stalo, že jste se rozešli. Kde byl problém. Jestli u vás, napravte své chyby a změňte se. Když nebudete schopna přiznat si chybu a zapracovat na sobě, nikdy se o návrat k partnerovi nepokoušejte.

Jak to udělat, aby mě zase chtěl?

Zapracujte na svém sebevědomí – Asertivita a sebevědomí jsou pro muže lákavé. Každý chce sebevědomou ženu, která ví, co chce a chce ve svém životě něco dokázat.

Elegance – Chovejte se jako dáma. Vždyť dámou také jste. Nikdo nechce ztřeštěné třeštiprdlo, které se opíjí na diskotékách.

Nikdy nedávejte najevo svou slabost – Když se vás váš ex zeptá, jak se máte, řekněte mu, že skvěle. I když to zrovna není pravda. Nedělejte ze sebe chudinku. Nikdo by se k nikomu neměl vracet jen z pouhé lístosti.

Promluvte si – V klidu si spolu promluvte. Co mezi vámi bylo špatně, co se pokazilo a co bylo fajn. Vše důkladně rozeberte. Dozvíte se informace, o kterých jste třeba neměla ani páru. Mohou vám pomoci při budování lepšího vztahu. Za vše se mu omluvte. Slibte, že jste se změnila a řekněte mu, co k němu cítíte. Zde máte opravdu velkou šanci, že se vrátí.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články