Rozvodem život nekončí: 5 způsobů, jak ho překonat

Rozvodem život nekončí.
Zdroj: profimedia
Nikdy předtím jste nemohli dělat to, co jste vždycky chtěli.Rozvodem život nekončí.Pokud na nepovedené manželství neustále myslíte, není nic lepšího než si zaplnit hlavu něčím jiným.Nalijme si čistého vína. Pokud setrváváte v nefunkčním manželství, nemáte chuť ani čas se upravovat.+ 2 fotky+ 3 fotky

Rozvod pro mnohé je životní prohra, ale ve skutečnosti tomu tak vůbec nemusí být. Některé páry se tak zoufale snaží bránit podpisu rozvodových papírů, a tak léta setrvávají ve svazku, který pro ně není vyhovující. Přinášíme vám 5 způsobů, jak rozvod překonat, když na něj konečně dojde.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 27. 05. 2018 18:31

1) Začíná vám nová éra

Nikdy předtím jste nemohli dělat to, co jste vždycky chtěli. Teď se do toho můžete pořádně opřít. Choďte do barů a chovejte se jako utržení ze řetězu. Usazovat se přece hned nemusíte, ale pokud ano, může to být až přece mnohem později, a ne hned po rozvodu.

2) Zachrání vás práce

Pokud na nepovedené manželství neustále myslíte, není nic lepšího než si zaplnit hlavu něčím jiným. Teď je ta pravá chvíle, kdy se můžete soustředit na svou kariéru, protože na ni budete mít čas. V práci můžete být od nevidím do nevidím. Guláš po vás nikdo chtít nebude.

3) Soustřeďte se na vzhled

Nalijme si čistého vína. Pokud setrváváte v nefunkčním manželství, nemáte chuť ani čas se upravovat. To, že se vašemu manželovi kdysi líbily červené nehty, jste už dávno zapomněla a dáváte přednost těm  okousaným. Není čas na změnu?

4) Nemusíte se nikomu zodpovídat

Je jasné, že když člověk s někým žije, očekává se, že se mu bude zpovídat. V dětství je to máma, v pubertě váš první kluk a v dospělosti manžel, ale s tím je konec. Po práci si můžete zajít na kafíčko s kolegyní, které se klidně může protáhnout do brzkých ranních hodin a  nikdo na vás kvůli tomu nebude vyčítavě koukat.

5) Objevte své touhy

Sex s jedním mužem po dobu dvaceti let zní sice jako z romantického filmu, ale ve skutečnosti to může být pěkná nuda. Nehledě na to, že pokud se opravdu jednalo o vašeho prvního sexuálního partnera, pravděpodobně jste moc zkušeností nepobrala. Teď se můžete na všechno vykašlat a bezostyšně si užívat s každým.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články