„Sexperti“ odhalili 4 nejčastější sexuální fantazie. A co si představujete vy?

Myšlenky na sex v autě nebo na veřejných záchodcích nás rozpalujou doběla...
Zdroj: Sienna Taylor/Publicdomainpictures.net

Kdyby vám kolegové v práci nebo rodinní příslušníci viděli do hlavy, možná by vás nepoznali. Prezentujete se jako slušná, elegantní, inteligentní žena. Sexuálním scénářům, co se rýsují samovolně ve vaší mysli, se ale neubráníte. Ale klídek – nejste zdaleka sama. Sexuální experti jmenovali nejčastější sexuální fantazie. Spolu s návodem, jak je zrealizovat…

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 02. 11. 2017 14:30

1. Dominantní a submisivní role

Pexels.com

Je nad vámi a dělá si s vámi (skoro všechno), co se mu zamane. Nebo se vyhoupnete vy na něj a (ne)milosrdně ho dráždíte.

Pokud vaše mysl produkuje takové představy, rozhodně nejste sami. Alespoň podle doktorky Piper Grant, klinické psycholožky, sexuální terapeutky a zakladatelky Numi Psychology.

„Pro někoho, kdo disponuje mocí nebo má pod kontrolou velkou část svého života, může být myšlenka nebo představa ztráty kontroly a submisivity velmi vzrušující,“ vysvětlila psycholožka.

Na dominanci naopak pomýšlí většinou lidé, kteří nemají otěže svého života pevně v rukou a disponují jen malou mocí.

Což takhle postelovou hierarchii ještě trochu okořenit? Zkuste svazovací pomůcky, jako jsou pouta či šátky. Nebo nějakou ze sexuálních hraček, radí doktorka.

2. Sex na veřejných místech

Pixabay.com

Fantazírují o něm muži i ženy. Proč, asi netřeba podrobně rozepisovat: s rizikem načapání zkrátka roste chuť…

Co ale muži dosud zřejmě netušili, že ženy ve svých představách dosahují orgasmu v tanečních klubech narvaných k prasknutí. Uvedl do doktor Steve McGough, D.H.S, odborník v oblasti klinické sexuologie na Institutu pro pokročilá studia lidské sexuality.

Tím ale seznam vzrušujících sexuálních lokací nekončí. Auta, veřejné záchodky, parky, bazény, pláže… zbytek si jistě doplníte sami.

3. Bondáž

emelec/Flickr.com

Svázané ruce a volné pole působnosti. Bondáž se řadí mezi běžné sexuální fantazie u mužů a žen. Jak ji uchopit?

„Hračky a nástroje vám pomůžou naplnit některé vaše fantazie. Pouta na zápěstí nebo kotníky mohou skvěle posloužit pro bondáž i během hromadného sexu,“ navrhuje doktorka Donna Oriowo, zakladatelka poradny AnnodRight.

„Volba materiálu bude důležitá, protože zatímco kovová želízka mohou dodat punc reality, kožená nebo textilní mohou být pohodlnější v tom, že za ně můžete tahat.“

Když zkusit bondáž, tak se vším všudy? Pohrajte si se škraboškami i oděvem. „Kožené prádlo vám může dodat sex-appeal, protože se kůže bere jako běžný fetiš,“ uvedla Jaclinne Cheng, šéfka značky lechtivého spodního prádla Spicy Lingerie.

4. Trojka

Maxpixel.freegreatpicture.com

Není divu, že se objevuje na seznamu nejčastějších sexuálních fantazií mužů a žen. I v tomto případě můžete postelové techtle mechtle povýšit ještě o level výš. Použitím sexuální pomůcek, sexuálními hrami či pikantními předehrami.

K tomu nepotřebujete mnoho – kostky ledu vás rozpálí doběla, naznačila sexuální expertka Erica Braverman.

„Můžete je během předehry rozbít a pohrát si s nimi jako nástroji pro škádlení a dráždění. A nemusíte si dělat starosti, pokud se roztečou na povlečení, protože voda nezanechává skvrny.“

Zdroj: POPSUGAR

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články