Spíte raději na zádech, nebo na břiše? Spací pozice o vás mnoho napoví

To jak spíte, a usínáte, o vás může mnoho prozradit
Zdroj: pixabay
Každý usínáme ve stejné polozekterá je nám nejpohodlnějšíusínání na boku s rukou pod lhavou značí přátelskou povahusamotný spánek je zatím neprobádán+ 1 fotka

Většina lidí usíná celý život ve stejné pozici, která je jim nejpříjemnější a nejpohodlnější. Někdo usíná na zádech, jiný na boku nebo na břiše. Věděli jste, že to, jak usínáme, o nás může mnoho napovědět a říci? Co na vás práskne poloha, ve které denně usínáte?

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 29. 05. 2019 15:00

Pozice na boku s jednou rukou pod hlavou

Vyjadřuje velice klidného a vyrovnaného člověka. Je velmi kamarádský a společenský. Není sice až takový extrovert. Může si v sobě nést mnoho špatného, ale nedává to najevo.

Poloha na boku – schoulení do klubíčka

V této poloze se nacházejí děti uvnitř matčiny dělohy. Jedná se o velice talentované lidi, kteří ještě neměli možnost naplno rozvinout svůj potenciál. Jsou také velice zranitelní a potřebují ochranu a porozumění.

Na břiše. S rukama a nohama od sebe

Tento typ člověka je rodilý vůdce. Tito lidé bývají workoholici a velcí plánovači. Vše potřebují mít pod naprostou kontrolou.

Na zádech

Jde o silné osobnosti, které milují život a dobrou společnost. Dokáží se prosadit a být úspěšní v osobním i profesním životě.

Poloha voják v pozoru

Jestliže usínáte na zádech s rukama podél těla a nohama nataženýma jako voják v pozoru, jste ctižádostivý a cílevědomý člověk, který ví, co chce, a jde si pro to přes mrtvoly. Takovýto člověk je velice přísný. Nejenom ke svému okolí, ale především k sobě samému.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články