Správně zvolená podprsenka udělá radost vám i vašemu partnerovi. Jakou vybrat?

Decentní upozornění na pěkné prádlo může vašemu okolí značně pomotat hlavu.
Zdroj: unsplash.com
Tak kterou?Tílko s velkými průstřihy pomůže vašemu spodnímu prádlu patřičně "vykouknout".Podprsenky mají dnes i spoustu vtipných motivů.Když si dáte práci se sehnáním celého kompletu, úspěch se dostaví v plné síle.+ 2 fotky+ 3 fotky

Blíží se vaše výročí a vy přemýšlíte, jak udělat příteli radost? A co to takhle zkombinovat a smést ze stolu fakt, že jste šla kolem výlohy a zase jste se zamilovala? Obelstěte svědomí a potěšte sebe i partnera – novým spodním prádlem neuděláte chybu.

Beatrice Dandová
Beatrice Dandová 15. 09. 2018 12:01

Zrovna včera jste šla nakoupit potraviny do supermarketu, ale bohužel, ten se nachází v nákupním centru a (bohužel) v nákupním centru bývají i jiné obchody než ty s jídlem. Tak se (bohužel) stalo, že jste musela projít kolem butiku, který vaše oko upoutal svým lehce neřestně vyhlížejícím, avšak stále vkusným spodním prádlem. Zbavte se onoho „bohužel“. Nákup nových „zlepšováků“, ať už nálady, nebo vztahu, nikdy nemohou být vyhozené peníze. Máte radost vy, radost bude mít i váš přítel. A jaké že prádlo sklidí úspěch největší?

Krajkovou černou bralettkou nikdy neuděláte chybu. Bralette je podprsenka bez výztuže, některé z nich mají i širší pás kolem obvodu hrudníku, který vás nebude škrtit. Je pohodlný, narozdíl od klasických podprsenek nekončí hned po prsy, a tak nehrozí ani to, že při zvednutí paže by se stalo faux pas s vykouknutou bradavkou.


Podprsenky bez kostic a bez výztuže jsou vhodnější pro malá prsa. Pro ty větší je i nezdravé, abyste nosila něco bez podpory, bolela by vás záda. Bujnější poprsí si taktéž zaslouží větší péči a není od věci si nechat poradit od zkušených dam v butiku. Do velkých obchodů s oblečením nechoďte, zaměstnanci jsou kolikrát studenti a o tom, že existuje košíček větší než D, mnohdy slyší poprvé.




Moc hezky vypadá, když vám podprsenka „nenápadně“ vyčuhuje zpod tílka. Nebo módní trapas minulého desetiletí, kdy jste si vzala černou podprsenku a přes to bílé triko. Hrůza! Dnes? Módní hit. Ženy chtějí ukázat své pěkné prádlo, ale zároveň nechtějí vypadat lacině nebo nevkusně. Trendem je hrát si s detaily, takže pokud chcete být za cudnou rebelku, tílko s velkými průstřihy a dobře zvolená krajková podprsenka zaručují úspěch. Dobře zvolená je důležité slovní spojení. Prsa by vám neměla vytékat z rudého košíčku a křičet už od vchodu do baru „Haló! Jsem prs, koukej, jak za chvíli vypadnu“!


Jestliže jste dostala do vínku s nápisem „prsa“ hodně přidáno, nesnažte se na svůj hrudník zbytečně upozorňovat. Věřte, muži si ho všimnou sami, i bez vaší pomoci nebo pomoci krajkové podprsenky. Protože jsou to prostě velká prsa a protože jsou to prostě muži. Buďte ráda, co vám příroda nadělila, a nezoufejte, že si nemůžete dovolit to, co děvčata s menšími prsy. Dejte přednost pohodlí a zdravým zádům, ve finále to bude lepší pro vás (nebudou vás ta záda bolet) i pro přítele (vaše prsa nebudou kvůli absenci podprsenky končit u vašich kolenou).


Jediná, kdo tak vyjde z této situace bez jakékoliv satisfakce, je vaše kreditní karta. Pokud chcete už své prádlo totiž vystavovat na odiv, rozhodně by nemělo vypadat lacině a v případě krajky z něj trčet různé nitky nebo žmolky. A spodním prádlem se teď myslí podprsenka. Vyčuhující spoďáry jsou stále ještě dost anti-sexy (nedejbože něco víc). I když kdo ví, co bude za pár let.


Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články