Staňte se čarodějnicí: Máte magické schopnosti či věštecké dovednosti?

Pochybujeme, že takhle si dříve lidé představovali čarodějnice.
Zdroj: Profimedia
Pochybujeme, že takhle si dříve lidé představovali čarodějnice.Sexuální rituály jsou občas až nebezpečné.Zaklínání a čarování se dá naučit.Seriály s čarodějnickou tematikou jsou stále v oblibě.+ 1 fotka+ 2 fotky

S největší pravděpodobností se při vyřčení slova čaroděj nebo čarodějnice většině z nás vybaví obraz člověka, který uzavřel smlouvu s ďáblem a o filipojakubské noci létal na podivná setkání čarodějnic. Ve skutečnosti se nikdo čarodějem nerodí. Někdo má pro čarování větší vlohy, ale výrazněji ho to nezvýhodňuje. Čarodějem se člověk stává. A my vám prozradíme jak.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 04. 01. 2019 15:08

Magické rituály, kouzla zajišťující lásku, plodnost, bohatství, magické amulety či figuríny, rituály zajišťující úrodu, nejrůznější ochranná kouzla před nepřáteli. Ale také zlá kouzla jako uřknutí, uhranutí, snahy o ovládnutí osudu a mysli druhého člověka. Toto všechno jsou atributy čarodějnictví a magie.

Co je čarodějnictví?

Čarodějnictví má organickou podstatu, samotný akt očarování má však podstatu psychickou. Mbisimo mangu neboli duch čarodějnictví umožňuje překonat vzdálenost mezi čarodějem a jeho obětí. Tento duch může kdykoliv opustit obydlí čaroděje, ať už ve dne, nebo v noci. Obvykle však v noci, kdy oběť spí. Duch letí vzduchem a vydává přitom jasné světlo. Samotný čaroděj přitom leží ve své posteli, ale jeho duch je vyslán, aby odstranil psychické části orgánů své oběti. Duch čarodějnictví požírá ducha orgánů.

Jak být správnou čarodějkou?

Věř si – věř, že dokážeš ovládat magii

Pořiď si vlastní kodex a do něj si zapisuj svá kouzla a rituály

Experimentuj – pomalu zkoušej zaříkávat různé předměty, pak můžeš přejít na démony

Nezapomeň na kouzla čtyř elementů – oheň, voda, vzduch a země jsou také důležité, tak nepoužívej jen ruční kouzla!

Neexperimentuj s láskou – každá věc má nějaký důvod a láska se musí vyvinout sama

Magie není pouze rituálem, jehož účelem je změnit okolní svět; magie se stává především souborem způsobů poznávání a zažívání reality

Vyzkoušejte si magii v praxi

Takové kouzlo pro návrat zbloudilého milence praktikujte při přibývajícím Měsíci, na den Venuše, v hodině Venuše nebo Měsíce.

Pomůcky, jež budete potřebovat, jsou kousek papíru, jehla (ale ne špendlík) nebo inkoust z dračí krve, červená svíce a kotlík, ve kterém se bude svíce pálit.

Sesílání kouzla probíhá následovně. Vyryjte do svíce následující symboly WTBOWAS a nakonec symboly zodiaku vašeho znamení i znamení vašeho protějšku. Zapalte svíci. Pokud budete psát vlastní krví, nahřejte špičku jehly v plamenu, pak si propíchněte palec vaší ruky síly.

Napište inkoustem nebo krví své jméno a vašeho milence či milenky tak, aby tvořily kruh. Pak okolo nich namalujte dva další kruhy, podržte si složený papír u srdce, zapalte ho hořící svíčkou a odříkejte: Krev hovoří jasně! Jaká jsou její slova? Přiveď mého milého do jednoho dne! To je má vůle a tak se i staň! Nechte papír shořet a svíce ať je zapálená po jednu hodinu. Zbytek pohřběte do země.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články