Stop chemii: Homeopatika dětem srazí vysokou horečku i zastaví krvácení, tvrdí odbornice

Homeopatika děti léčí bez chemie.
Zdroj: Pixabay
Homeopatika mnohdy udělají větší službu, tvrdí odbornice.Chemií se problémy řešit nemusí.Příroda má vždy přednost.Využívejte tedy hlavně ji.+ 1 fotka+ 2 fotky

Homeopatie je metoda alternativní medicíny, která je některými lidmi opovrhována. Používá vysoce koncetrované léky na konkrétní symptomy. Co se úspěšné léčby týká, hraje v tom roli zřejmě i psychika. Homeopatii se už od dob jejího vzniku věnuje spousta odborníků, kteří tvrdí, že vyléčit jimi můžete de facto všechno. Pokud do svých dětí nechcete cpát chemii, jsou homeopatika právě pro vás.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 14. 05. 2018 17:13

„Setkávám se s maminkami, které trápí nemoci jejich dětí. Jsou unavené z neustálého obcházení dětských ordinací a nemocnic. Následně nucené do zákroků, které se jim nelíbí a kterých se bojí. Já se také bála, a proto jsem hledala alternativní cestu, jak se tomuto vyhnout. Přitáhla si mě právě homeopatie,“ začíná své vyprávění Alžběta Matiášová v pořadu Domácí homeopatie. Jako homeopatka pracuje Matiášová již deset let.

Sama přiznánává, že, když se o homeopatii začala zajímat, nebylo to jednoduché. „Mé začátky byly opatrné a kostrbaté, ale když jsem pak zažívala, že někomu ze svých blízkých uvolním ucpanou rýmu do deseti minut, zastavím krvácení z nosu do pár vteřin nebo snížím svému dítěti horečku bez chemie, začala jsem věřit v malé zázraky,“ pokračuje.

Ve svém pořadu mimo jiné prezentuje léky, kterými lze pomoci nejen malým dětem, a to zcela bez chemie.

Aconitum napellus

Je to lék na šokové situace. Ideální na první fázi horečnatých stavů u zánětů průdušek či zápalu plic. Lze ho použít, pokud vaše dítě trpí na laryngitidy. Dospělí mohou tento lék použít při začínajícím srdečním záchvatu.

Belladona

Též je to lék na prudce nastupující vysoké horečky a vhodný na fibrilní křeče. Pomůže též při angíně, zánětu hltanu nebo středního ucha či spále.

Arnica Montana

Lék první volby při úrazu. Pokryje šok ve spojení s úrazem. Urychlí hojení, a to i po porodu nebo při namožení svalů.

Ferrum Phosphoricum

„Je to lék na pomalu nastupující horečku nebo zvýšenou teplotu. Funguje i na suchý kašel, ten může zvlhnout a vy můžete vykašlávat hlen někdy i s krví. Kašel se může rozvinout i do zánětu středního ucha. Lék pozastaví i krvácení z nosu a ze zubů,“ radí Matiášová.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články