4 typy mužů, kterým se vyhněte obloukem!

4 typy mužů, kterým se vyhněte obloukem!
Zdroj: Shutterstock
Lže vám partner a ruší vaše plány? Tohle dlouho nevydržíte,Potkáte muže a myslíte si, že je pan dokonalý. Ale zjistíte, že v žádném vztah nevydržel ani měsíc. tak ten tenhle se nebude hrnout ani do vztahu s vámi.Od lhářů rychle pryč.Nepotřebujete nikoho, kdo vás bude sledovat na každém kroku.+ 2 fotky+ 3 fotky

Každá žena chce mít po svém boku dokonalého partnera. Jenže někdy narazí na muže, od kterého by raději měla hodně rychle utéct!

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 31. 03. 2018 10:21

Vybrali jsme pro vás čtyři typy mužů, které rozhodně nechcete milovat. A když je potkáte, měla byste vzít nohy na ramena a utíkat co nejrychleji dokážete!

1.

Alkoholik

Snad žádná s nás nechce mít doma alkoholika. Když si někdo dá občas pivo, nebo s ním zajdete na láhev dobrého vína, to k životu prostě patří. Ale když se vaše drahá polovička bude motat po hospodách až do rána s kamarády, a domů bude chodit úplně na mol, něco je špatně. Nejspíš má velký problém.

2.

Lhář

Ve vztahu je absolutně důležitá důvěra. Partneři by si měli věřit a říkat si věci na rovinu. Pokud vám ale váš partner lže, porušuje sliby, ruší plány, anebo klidně balí vaše kamarádky, rychle pryč. Takového partnera přece nechcete.

3.

Proutník

Potkáte muže a myslíte si, že je pan dokonalý. Ale zjistíte, že v žádném vztahu nevydržel ani měsíc. Tak tenhle se nebude hrnout ani do vztahu s vámi. Pokud se nechcete vázat, je ideální. Ale pokud toužíte po svatbě, rychle pryč. Tenhle muž se do chomoutu rozhodně nepožene.

4.

Ředitel zeměkoule

Tito muži mají své kouzlo a rychle vás dostanou do kolen. Ale jsou to věční plánovači a také manipulátoři. Takže pokud to dojde tak daleko, že bude vědět, kde jste a s kým, skoro každou minutu, měla byste rychle utéct. Nebudete totiž nikdy šťastná a za chvíli se budete cítit jako ve vězení.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články