Toužíte po zářivém úsměvu? Víme, jak si vybělit zuby za pár kaček

Zuby vám vybělí potraviny, u kterých byste to vůbec nečekali.

Většina lidí touží po zářivě bílém úsměvu, ale ne každý je schopen ho dosáhnout. Za odstín vašeho chrupu může většinou genetika, to ale neznamená, že nemůžete jít intenzitě bělosti trochu naproti. Přinášíme vám pár rad, jak zaručeně docílit hvězdného úsměvu.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 02. 2018 21:44

Nejdříve ze všeho musíte zuby dostat do spořádaného stavu a posléze můžete začít řešit bělení. Za první krok tedy považujte použití mezizubního kartáčku, který je pro dokonalý úsměv nezbytný. Zabraňuje totiž vzniku plaku mezi zuby i zubním kazům. Na místě by byla i návštěva dentální hygieny. Tam vám zuby dají celkově do pucu.

Nezapomínejte na zubní nit, a i když si s ní z počátku budete připadat neohrabaná, nevzdávejte to. Používala ji i Julia Roberts ve filmu Pretty Women. Scénku se zrníčky od jahod si pamatuje každý.

Omezte pití alkoholu a kávy. I to přispívá k zažloutlé barvě vašeho chrupu. Za vybělení pak nemusíte utrácet nekřesťanské peníze, ale můžete si přichystat přímo zázračný lektvar.

Připravte si půl čajové lžičky jedlé sody, půl čajové lžičky octa a špetku soli. Směsí, která bude vypadat jako pasta, si potřete zuby a následně směs smyjte. Procedura vám ze zubů odstraní bakterie a zuby zdravě vybělí.

Můžete si ale i oloupat pomeranč a vnitřní stranou si masírovat zuby přibližně tři minuty. Zuby si vybělíte i žvýkáním syrového špenátu. Tak hurá do obchodu!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články