Trápí vás bolestivá menstruace? Víme, jak ji prožít co nejpříjemněji

Při menstruaci je žena často unavená.
Trápí vás bolestivá menstruace? Víme, jak ji prožít co nejpříjemnějiTrápí vás bolestivá menstruace? Víme, jak ji prožít co nejpříjemnějiTrápí vás bolestivá menstruace? Víme, jak ji prožít co nejpříjemnějiTrápí vás bolestivá menstruace? Víme, jak ji prožít co nejpříjemněji+ 1 fotka+ 2 fotky

Bolestivá menstruace postihuje mnoho žen. Ne všichni ale vědí, jak se urputné bolesti v podbřišku, která menstruaci nezřídka doprovází, zbavit. S našimi triky už nemusíte proležet celý den v posteli, ale užijete si den, jako kterýkoli jiný.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 11. 02. 2018 12:31

Menstruace, jak známo, odvodňuje, proto je potřeba dodržovat pitný režim. Kupte si dvoulitrovou láhev vody a donuťte se ji vypít.

Nepijte alkohol. Ten vám akorát rozproudí krev. Nemůžete se pak divit, že jsou vaše dny silnější než obvykle a v důsledku toho, se vám chce omdlít.

Jeden z nejúčinnější triků je ohřívací láhev, kterou si do podbřišku přiložíte. Teplo bolest roztříští a uleví se vám. Jako alternativu si můžete zakoupit ohřívacího plyšáka plněného kuličkami s heřmánkovou vůní. Toho stačí dát na 5 minut do mikrovlny. Hřát vám na břichu vydrží až 30 minut.

V období menstruace se rozhodně neomezujte. Pokud mimo periodu držíte dietu, tak se na ni během citlivého období určitě vykašlete. Sama víte, že býváte nervózní, tudíž si kopec sladkého určitě zasloužíte.

Pokud vám ani jeden z předchozích bodů nezabral a vlezlá bolest vás trápí dál, pomůže růžový prášek. Mějte však na paměti, že Ibalgin bolest neodstraní. Jen má vliv na váš mozek, takže muka přestanete vnímat.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články