Trápí vás deprese? Přinášíme vám 5 věcí, které vám spraví náladu!

Však vy na tu depku vyzrajete!

Čas od času má člověk pořádnou depku. Nemáme sice na mysli tu, kdy je člověk zralý na hospitalizaci, ale kdy vás prostě sem tam postihne špatná nálada. Důležité je, jí nepodléhat. Jakmile se uzavřete do sebe, tak uvolníte negativní emoce, a právě těm byste neměla dát průchod. Přinášíme vám 5 věcí, které vám náladu určitě zvednou.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 07. 02. 2018 13:20

Objednejte si své oblíbené jídlo. V den špatné nálady je kotel kuřecích křidýlek z KFC rozhodně povolen. Pohodlně se usaďte k notebooku a pusťte si všechny díly Bridget Jones. Hned vám dojde, že jsou i větší tragédi.

Noste jen oblečení zářivých barev. Pokud se budete oblíkat černě, budete se tak i cítit, a to nechcete. Barevné hadříky rozzáří nejen vás samotnou ale i celý váš den. Okolí změnu jistě přivítá. Další věc, která vám pochmurný den zlepší, je sraz s vaší nejlepší kámoškou. Vyrazte do kina nebo nakupovat.

Sportujte. Není lepšího léku, než pohyb. Zajděte si zaběhat nebo zaplavat. Konkrétně tyto dvě činnosti totiž vyplavují endorfiny, které vás zalijí pocitem štěstí, stejně jako i pátý z našich tipů. Sexujte. Sexujte pravidelně přátelé. A tuto radu si vezměte zvlášť k srdci, jelikož časté milování nás, dámy, hází prostě do pohody.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články