Ulítla jste a dopustila se nevěry a váš muž se to dozvěděl? Máme pár rad, jak zachránit váš vztah

Nevěra se může přihodit komukoliv. Vždy je lepší se jí vyvarovat.
Zdroj: zdroj: pixabay
Nevěra dokáže zničit vztah.Když praskne, nezbyde vám nic jiného, než si přiznat chybuSvým činem můžete způsobit velkou bolestNevěra se nevyplácí.+ 1 fotka+ 2 fotky

Lepit rány po provalené nevěře je neuvěřitelně těžké. Nevěra je jednou z věcí, která se buďto odpouští hodně těžce, nebo vůbec. Když už se tak stane a vy jste svému partnerovi nevěrná, víte, jak mu to vysvětlit?

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 07. 04. 2018 13:25

Stojí to vůbec za to?

Nevěra existovala, existuje a existovat bude. Na světě není národ, který by ji toleroval a po generace máme tuto aktivitu spojenou se špatností a zradou. A zrada to opravdu je. Otázkou zůstává, jestli to za to vůbec stojí. Stojí za to ublížit milovanému člověku kvůli pár chvilkám radování a užívání si? Když už k nevěře dojde a váš protějšek se tuto smutnou pravdu dozví, jak nejlépe se mu omluvit?

Co se dá ututlat a co ne

Románek na jednu noc ututláte docela lehce. Pokud se o něm nezačnete svěřovat ubrebentěným kamarádkám. Vydržování milence ale jednou praskne. Prozradí vás okolí, změna vašeho chování apod. Vždy je tedy lepší se s partnerem rozejít, než z něho zbytečně dělat hlupáka.

A když to praskne

Sypte si popel na hlavu. Za vaši nevěru nemůže nikdo jiný než vy sama. Možná bude potřeba opravdu hodně popela a hodně omluv. Nevěra je totiž zrazením důvěry a váš partner už vám nikdy nemusí plně důvěřovat.

Buďte upřímní

Nemá cenu mlžit a dál z vaší drahé polovičky dělat blbce. Budete muset s pravdou ven. Řekněte mu, co se stalo a proč. Bude to těžké období. Váš partner s vámi nebude chtít mluvit a bude se cítit zraněný. Možná se i na nějaký čas odstěhuje pryč. Všechno chce čas.

Buďte upřímní i sami k sobě

Uvědomte si, proč se to stalo a co vám to dalo. Nevěry se stávají z toho důvodu, že člověku v jeho vztahu něco chybí. Položte si otázku, jestli v takovémto vztahu má cenu vůbec zůstávat.  

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články