Umíte rozpoznat energetické upíry a vypořádat se s nimi?

Nenechte se vysávat
Zdroj: Pixabay
Poznáte energetického upíra?Získejte ztracenou energii zpětEnergetičtí upíři vás umí vyždímatNenechte se vysávat+ 1 fotka+ 2 fotky

Určitě jste to zažili. Bavíte se s člověkem, který vás nijak na první pohled nebo pocit neobtěžuje, ale z nějakého důvodu s ním nemůžete vydržet delší dobu v osobním kontaktu, protože vás unavuje, vysává. Takovým lidem se říká energetický upír a vy byste se jim měli vyhýbat.

Redaktor
Redaktor 23. 08. 2018 09:24

Existují dva základní druhy energetických upírů – úmyslní a neúmyslní zloději energie. Ti úmyslní dobře vědí, co dělají. Vybírají si slabší povahy, na které se doslova přisají a dobíjejí na nich svou energii. Často se také jedná o násilníky.

Mezi ty neúmyslné patří lidé nešťastní, neustále si na něco stěžující, osamělí, ztracení. Mezi neúmyslné upíry také patří děti, ano i ty vaše. Dobrá zpráva je, že děti vám většinou energii opět vrátí v podobě čistého láskyplného citu.

Jak se ale bránit proti energetickým upírům?

Nejjednodušší bude se jim vyhýbat. Teď samozřejmě nemáme na mysli, abyste se před svými dětmi zamykali do komory, když po vás chtějí večeři. Vyhýbejte se panovačným typům a nešťastníkům, buďte v tom nekompromisní. Pokud se totiž necháte dlouhodobě vysávat, můžete si přivodit i vážnou nemoc. Také jste si všimli, že léčitelé nebo obecně lidé, kteří zasvěcují svůj život pomoci ostatním bývají často zasaženi rakovinou? To není náhoda. Bohužel takovým lidem často nezbývá energie pro ně samotné, dochází k dysbalanci a oslabení organismu. To samé se děje s vámi, když na sobě necháte parazitovat energetického u­píra.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články