Vaše oblíbené písničky toho o vás mohou říci mnohé. Podívejte se, jací jste, podle toho, co posloucháte

Hudba nás dělá tím, kým chceme být
Zdroj: pixabay
Hudba nás dělá tím, kým chceme býtCountry zpěváci a posluchači jsou ti správní správňácipop poslouchají prý úspěšní lidéPunkáči a rokeři jsou rebelové+ 1 fotka

Sice to tak na první pohled nevypadá, ale i hudba, kterou rádi posloucháme, toho o nás může říct opravdu mnoho. Jací tedy jsme podle hudebních stylů a žánrů? Víte například, že pankáči mají velký smysl pro spravedlnost?

Redaktor
Redaktor 01. 06. 2018 15:02

Hudebních stylů a žánrů je opravdu velké množství. Vybrali jsme pro vás jen ty nejznámější.

Folk a Country         

Tito lidé jsou neuvěřitelní správňáci a pohodáři milující zvířectvo a přírodu obecně. Milují hru a zvuk akustických kytar, táboráky, stanování a tramping. Jsou to velcí pravdomluvní slušňáci.  Někdy však mívají sklony k melancholii, depresivním náladám a snadno sklouznou do alkoholové pasti.

Pop

Jen málo lidí otevřeně přizná, že má rádo pop. Pop se stal synonymem komerce. Lidé, kteří ho poslouchají, bývají úspěšní a usměvaví. Patří do klasické střední třídy a nijak nevybočují z řady. Netrápí je nijak velké problémy a rádi si užívají svého bezstarostného života.

Rock, metal a punk

Drsní rockeři se poznají na míle daleko. Chodí v černém, s dlouhými vlasy, řinčejí řetězy a hudbu mají rádi opravdu hodně nahlas. Drží se hlavního rockerského hesla: sex, drogy a rock and roll a pro sprosté slovo nechodí nijak daleko. Milují pivo a festivaly. Jsou to lidé, kterým v jejich žilách koluje rebélie. Nechtějí jít s davem, chtějí se odtrhnout od systému. Mají silný smysl pro spravedlnost.

Reggae

Reggae není jen hudební žánr, ale také životní styl a náboženství. Rádi ho poslouchají milovníci a kuřiči marihuany, o které se v reggae písničkách zpívá. Tito lidé jsou neuvěřitelní optimisté a flegmatici. Řídí se heslem, které říká: Když nejde o život, nejde o nic a dle toho také žijí.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články