Věříte v minulé životy? Zkuste poznat více svou osobnost

Pravdu o minulých životech pomůže poznat hypnóza
Zdroj: Facebook

Minulé životy jsou zatím nedokázané. Jisté ale je, že v ně věří například buddhisté. Dle toho, jak se v současném životě chováte (špatně, či dobře), bude také vypadat váš příští život, Jestli jste tedy vrah a kriminálník a v tomto životě vás trest nestihne, můžete si být jisti, že v tom příštím to určitě přijde. Jak poznat, že nežijete svůj první život?

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 05. 05. 2018 13:52

Tak nejdříve trochu té naší oblíbené vědy – existuje život po životě?

Zatím to ještě není prokázáno, ale i tak se o to lidstvo stále a dokola snaží. Jisté je jen to, že se to zřejmě dozvíme, až na druhém břehu osobně spočineme. Oblíbený důkaz posmrtného života jsou zážitky z klinické smrti. To ale nemůže být důkaz jednoznačně spolehlivý. Když prožíváme klinickou smrt, neznamená to okamžitě, že jsme mrtví. Pouze nám vynechalo srdce, ale neodumřel mozek. Až po tom, co nám odumře poslední buňka v těle, nastává smrt. Z tohoto stavu už bohužel není návratu.

Sny se opakují

Původ snů nikdo doteď přesně nezná. Víme jen to, že se v nich mohou objevovat zážitky, které člověk prožil. Je tedy možné, že sny, které se nám neustále opakují, klidně i několik let, mohou přicházet z našeho podvědomí a mohou být vzpomínkami na minulý život.

Déjà vu

Tady už jsem jednou byl... Zdá se vám tento pocit povědomý? Ano i častý pocit déjà vu může být vzpomínkou na minulý život. Dokonce to mohou být i osoby, které potkáváte. Stává se to u osob, které potkáte poprvé, ale máte pocit, jako byste je znali celý život. Třeba jste se potkali v jiném světě a životě.

Empatie

Buddhističtí mniši věří, že projev empatie znamená, že je vaše duše stará a ostřílená zkušenostmi. Lépe tak chápete různé situace a vnímáte pocity lidí a umíte se do nich vcítit. Vždyť i vy jste to samé někdy dříve mohli prožít.

Odpudivý, nebo naopak blízký pocit k určité době

Každý má nějaké historické období, které mu je sympatické nebo nesympatické. Je to dáno podle zážitků, které jste mohli v těchto dobách ve svých minulých životech prožít.

Strach

Bojíte se vody, ohně, letadel a podobně a přitom nevíte proč? Zkusili jste psychologa, který vám nepomohl. Možná si z minulého života do současného nesete nějaké velké trauma. Tím, že si bolest znovu prožijete a vaše já se s ní smíří, problému se zbavíte.

Co vám ukáže minulý život?

Rozhodně hypnóza. Jste zvědaví, čím jste byli v minulém životě a proč se vám děje v životě to a to? Jen do toho. Najděte člověka, který dělá takzvanou regresi a přesvědčit se můžete sami. Pozor! Do minulých životů by se člověk neměl vracet pouze z čisté zvědavosti. Hledejte v nich odpověď na své problémy, které jinak řešit neumíte. Ať už jde o problémy vztahové, traumata, duševní choroby, fobie a strachy či alergie.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články