Vydrží vztahy na dálku? Ano, dá se to. Chce to ale spolupráci obou

Vztah na dálku není jednoduchý, ale dá se udržet
Zdroj: zdroj: pixabay
Vydrží vztahy na dálku? Ano, dá se to. Chce to ale spolupráci obouVydrží vztahy na dálku? Ano, dá se to. Chce to ale spolupráci obouVydrží vztahy na dálku? Ano, dá se to. Chce to ale spolupráci obouVydrží vztahy na dálku? Ano, dá se to. Chce to ale spolupráci obou+ 1 fotka+ 2 fotky

O vztazích na dálku se říká, že mají krátké trvání. To ale není vždy tak úplně pravda. I vztah na dálku se dá bez problému vydržet a udržet.

Redaktor
Redaktor 10. 04. 2018 19:19

Vztah na dálku rozhodně není jednoduchý. Vídáte se jen po skypu a většinu dne jste bez své drahé polovičky. Vzdálenost ale vztah nemusí nutně zničit, stačí když:

Zůstanete v kontaktu

Dnes už poštu nenosí poštovní holubi, a tak se spolu můžete spojit okamžitě a úplně kdekoliv. Protože se neuvidíte osobně, je důležité, abyste si vytvořili a udrželi emocionální stabilitu, jak jen to bude možné. Volejte si, skypujte si, pište si. Hodně pomůže web kamera, kde se i navzájem uvidíte.

Povídejte si o všem. I o zbytečných věcech

Povídejte si o všem. O tom, co jste jedli, kde jste byli a co jste tam dělali. Konverzace je velice důležitá a vůbec nevadí, že nebude na úrovni dlouhosáhlých filozofických debat.

Věřte si

Věřte svému partnerovi. To, že si byl sednout s nějakou kamarádkou, když vy jste pryč, ještě nemusí nic znamenat. Nedělete hned ukvapené závěry. Důvěra je důležitá.

Buďte věrní

To, že je váš partner zrovna pryč a vy jste sama doma neznamená, že už žádného nemáte. Máte, jen je někde jinde. Na to je velice důležité myslet. Hodně vztahů na dálku pohoří právě na této skutečnosti.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články