Zásady moderní ženy: Těchto 5 věcí pro svého muže nikdy nedělejte

Zdali skončíte v posteli, záleží i na vytrvalosti vašeho přítele.
Zdroj: Pixabay.com

Láska je mocná čarodějka – ale zatímco se díky ní může urodit nádherný vztah, jindy dokáže zaslepit. A její oběť se stává lehce manipulovatelnou. Zachovejte si zdravý rozum, i když kráčíte životem ve dvou.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 08. 01. 2018 15:41

1. Váš vzhled je vaše věc

Nechce s vámi jít na koncert v šatech, co máte na sobě? Odmítá vaši podobu s ofinou? Vadí mu nenalakované nehty? Poslední otázku byste měla položit vy: „Proč se mnou vlastně jsi?“

Váš partner nežije s vašimi vlasy nebo oblečením. Žije s vámi. A to, jak se projevujete navenek, je odrazem vaší duše. Včetně vzhledu. Pokud to nemůže překousnout, pak zřejmě nemůže překousnout ani to, jaká v jádru duše jste.

 

2. Neslevujte ze svých snů

Nikdo nebude litovat vašich neuskutečněných tužeb jako vy. Proto byste měla následovat svou intuici. Táhne vás k práci na volné noze, ale partnerovi se to nelíbí z obavy o finanční jistoty? Přesvědčte ho, že je to pro vás důležité. Partner by vás měl vždy podporovat v rozhodnutích, která vás dovedou k vašim snům.

 

3. Nečekejte na jeho svolení

Žádný extrém není zdravý. Tedy ani ten, kdy si půjdete tvrdohlavě za svým, přestože by vaše činy mohly partnerovi ublížit. Určité asertivitě se ale naučte. Jste to vy, kdo ví nejlíp, co je pro vás dobré a co špatné. Nezapomeňte na svou základní svobodu v rozhodování.

 

4.  Nenechte si vzít čas pro sebe

Překopávat svůj diář podle toho, kdy bude mít váš partner volno, nemůže vést k dlouhodobé spokojenosti. Spíš to naznačuje, že ve vašem vztahu není něco v pořádku. Urazí-li se váš muž, kdykoliv si jednou zatoužíte vyrazit sama, ukazuje tím na své sobectví a možná i egoismus. Neodkládejte pro vás důležitá setkání na dobu, kdy nebude mít čas. Nezůstávejte v permanentní pohotovosti, abyste si ho proti sobě nepoštvala. Pokud to neskousne, zřejmě je na vztah příliš sebestředný.

 

5.  Zůstaňte svá

Neměňte se kvůli němu. Po čase začne žádat víc a víc. A  hlavně – nebude vás milovat pro to, jaká jste, ale jakou si vás vymodeloval. Nedovolte mu přeměnit vás v holku z plakátu v jeho pokoji. Ukažte mu, že si sama sebe vážíte a že se milujete. To jste totiž vy – žena, se kterou si tehdy začal...

Zdroj: Popsugar

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články