Zažeňte stud a užijte si rozkoš: Jak být v posteli maximálně uvolněná?

To bude vášeň!
Zdroj: Profimedia.cz
Jedna z nejdůležitějších věcí, je uvolnit se.Nebojte se toho.Je to láska jako trám, tak co by to nevyšlo...Váš partner vás má jistě rád, takovou jaká jste.+ 1 fotka+ 2 fotky

Dosáhnout orgasmu není pro ženy věc jednoduchá. Jsou mezi námi i takové, které ho nikdy v životě nedosáhnou, ale i přesto si mohou sex s partnerem užít. Dnes si ale řekneme, jak ho dosáhnout můžete. V posteli k tomu potřebujete maximální uvolnění.

Redaktor
Redaktor 11. 08. 2018 13:37

Jestli vám něco pomůže zažít nejlepší orgasmus vašeho života, je to vřelý cit k vašemu protějšku. Alespoň pro ženy je to ta nejpodstatnější část. Muži to zvládnou levou zadní, i když pod nimi zrovna neleží láska jejich života.

Jak se uvolnit?

Orgasmus zlepšuje náladu a prospívá zdraví, proto by byla škoda se o něj ochudit. Pro dokonalé uvolnění je ideální zapomenout na všechno okolo a užít si sílu okamžiku. Je prokázáno, že muži se před aktem na tvary žen vůbec nesoustředí a v podstatě netuší jakou postavu mají. To znamená, že pokud vnímáte, že máte břicho samý špek, váš protějšek to ve víru vášně vůbec vnímat nebude.

Co žena dokáže ocenit, je skutečně kvalitní předehra. Tu rozhodně nepodceňujte. Podobu může mít takřka jakoukoli. Ať už se jedná o procházku noční Prahou nebo romantickou večeři o třech chodech, i když je to pro přítele občas pěkná nuda, měl by to překousnout. Sex totiž potom bude stát za to.

Buďte sebevědomá

Kašlete na to, že máte nějaké to kilo navíc. Jestli muže něco opravdu rajcuje, je to sebevědomá žena, která se nebojí ukázat nahá. Nikdo si dračici nepředstavuje tak, že poběží k vypínači a okamžitě zhasne, protože se za sebe stydí. Mnohem báječnější je přece užít si jeden druhého a nehledět na to, co se má. Ve filmech se erotické scény sice mnohdy odehrávají za světla, ale v reálném životě to tak zákonitě být nemusí.

Vytvořte si atmosféru

Na studentské matraci v temné kobce se asi snadno uvolnit nepůjde, proto se nebojte vytvořit si atmosféru podle sebe. Zapalte si svíčky, ukliďte si (nebo jemu) a po příchodu z večeře není od věci mít v lednici připravené vychlazené šampaňské. Pak už je to na vás.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články