Zdá se vám ve snech o létání, vraždě či o démonech? Víte, co symbolizují?

Sny nám toho umí napovědět mnoho
O čem se nám v noci zdá?mnoho lidem se zdá o létáníŘíše snů je plná fantazieSny se zdají i nenarozeným dětem v děloze maminek+ 1 fotka

Sny mohou být všelijaké. Dobré, hororové, veselé, smutné nebo jednoduše zvláštní. Většinou jsou odrazem naší fantazie a zážitků, které jsme přes den prožili. A nejenom to. Mohou mnohé prozradit o vašich niterních pocitech a také před něčím varovat nebo něco napovědět. Věříte na výklad snů? Pojďme se podívat, co jednotlivá znamení ve snech symbolizují.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 06. 05. 2018 13:21

Létání

Létání znamená, že máte mnoho nesplněných snů. Máte v sobě velké ambice, které nemáte kde uplatnit, nebo potřebu udělat ve svém životě změnu. Vaše podvědomí vám tak dává zprávu, že právě teď je ta vhodná chvíle.

Padání

Jsou to opravdu nepříjemné sny. Většinou padáte z velké výšky a bojíte se. Čekáte na tvrdý dopad na dno a ono stále nic. Padáte a padáte a stále ne a ne dopadnout. Jedná se o jeden z nejčastějších snů. Zobrazuje lidskou úzkost a stres. Je to i symbol nejistoty. Když se budete bát, že vás někdo nebo něco opustí, bude se vám o padání zdát. Stejně se vám bude o padání zdát, když si budete myslet, že v něčem selháváte.

Démoni

Jestliže ve svých dnech potkáváte démony a strašidla, značí to potlačování vlastních emocí. Může to také znamenat to, že se chováte v špatně.

Mytí rukou

Značí, že se za něco cítíte být odpovědni a vinni.

Zuby

Ztráta zubů značí možnou blížící se smrt v rodině. Může také značit strach ze stárnutí.

Vražda

Nebojte, nesjte psychopat. Jestliže ve snu vraždíte osobu, kterou sami znáte, znamená to, že ji ve skrytu duše nenávidíte. Když je to nějaký cizí člověk, kterého jste nikdy neviděli, může značit to, že si přejeme zavřeždit nějakou svou špatnou vlastnost, kterou v sobě nosíme.

Nahota

Nahota se ve snu také objevuje velice často. Značí touhu po uznání, zranitelnosti nebo otevřenosti druhým.

Smrt

Umírání ve snu je opravdu děsivé. Přitom má úplně opačný význam. Jestliže ve snu vidíte zemřít sebe nebo vaše blízké, nebojte se o ně. Smrt ve snu znamená dlouhý život.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články