10 zvířat, která budete milovat stejně jako psa nebo kočku

Jen málo věcí nás zahřeje na duši tak, jako pohled na rozkošné zvíře.
Zdroj: Sheknows.com
1. Agamy – jsou velmi klidné a mírné, díky čemuž se hodí do rodin s dětmi. Jedí cvrčky, červy a čerstvou zeleninu.2. Morčata – potěší všechny milovníky malých chlupatých zvířat. Vyžadují hodně pozornosti a nejlépe se cítí ve společnosti kamaráda či kamarádky stejného druhu. Konzumují seno a čerstvou zeleninu.3. Zakrslí králíci – skvělá alternativa k morčatům. Co se týče stravy, vyžadují hodně sena.4. Rybičky – pozorování akvária výborně zklidňuje. Navíc jde o velice dekorativní bytový doplněk.+ 6 fotek+ 7 fotek

Psi a kočky se z pochopitelných důvodů těší zdaleka největší popularitě. Na této planetě však společně s námi žije obrovské množství dalších živočichů, z nichž mnohé můžeme chovat doma – a přináší stejně tak spoustu radosti!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 02. 11. 2016 09:20

Pokud tedy například trpíte alergií „na srst“, která vám znemožňuje pořídit si nějakého roztomilého chlupáče, nemusíte rozhodně propadat beznaději. Jsou tu ještě želvy, hadi, rybičky a nejen ty.

Navíc – pokud zvolíte nějaké exotické zvíře, každou návštěvu jím bezesporu ohromíte. Morče má spousta lidí, ale takovou vakoveverku létavou? Pche! 

Zdroj: SheKnows

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články