13 inspirativních proměn feťáků, kteří se odrazili ode dna

Čtyři roky čistá od metamfetaminu a heroinu.
Zdroj: 9gag.com
1. Více než dva roky čistá od heroinu. „Rekonvalescence byla nelehkou bitvou, ale teď se nacházím v bodě, kde to všechno působí jen jako špatný sen.“2. Půl roku od závislosti na metamfetaminu a heroinu.
 „Takhle jsem se změnil po šesti měsících těžké dřiny a odevzdání se. Konečně vím, jaké je to cítit štěstí a klid.“3. Osm měsíců střízlivosti. „Můj život řídil strach a nechtěla jsem se vidět. Rozhodla jsem se, že buď dojdu do konce a skončím to, nebo se seberu a začnu bojovat za mír a štěstí, které si zasloužím.“4. Deset let od užívání metamfetaminu ve formě krystalů. „Devatenáct let. Myslela jsem si, že jsem nejúžasnější člověk. Vážila jsem asi 45 kilo. Byla jsem pitomec. Odcizila jsem se přátelům kvůli drogám. Utekla jsem od rodiny kvůli drogám. Lhala jsem. Podváděla. Ubližovala velice dobrým lidem.“+ 9 fotek+ 10 fotek

Těchto 13 snímků upoutá hlavně vizuální proměnou bývalých uživatelů drog. Mnohem zásadnější je ale rekonvalescence, kterou prodělali zevnitř. Podívejte se, jak drogy dokážou poznamenat schránku člověka. A vyslechněte si příběhy dnes už zdravých a šťastných bytostí. Pokračujte v galerii.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 22. 05. 2017 13:58

Zdroj: 9GAG

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články