37. narozeniny dnes slaví americká herečka a zpěvačka Beyoncé, která ženám ukazuje, že není nutné být kostra potažená kůží, abyste byly slavné

Beyonce je hvězda světového formátu
Zdroj: Instagram.com
Beyonce má postavu hrušky a plné tvaryBeyonce, Jay-Z a jejich dcera Blue IvySlavná zpěvačka dnes slaví 37. narozeninyHvězda plní stránky prestižních časopisů+ 1 fotka+ 2 fotky

Beyoncé Giselle Knowles-Carter se narodila 4. září 1981 v Houstonu v Texasu. Tancování a zpěv měla v krvi od dětství, proto vyhrávala nejrůznější soutěže. Nyní se živí jako celosvětově uznávaná zpěvačka, herečka, producentka, textařka a módní návrhářka.

Redaktor
Redaktor 04. 09. 2018 10:28

Slavnou zpěvačkou se Beyonce stala v devadesátých let díky dívčí R&B skupině Destiny's Child, kde fungovala jako frontmanka. Hudební skupina sexy děvčat se stala jednou z nejúspěšnějších dívčích skupin na světě. To ale Beyonce nestačilo a začala pošilhávat po filmové kariéře. Pro svůj herecký debut si roku 2002 vybrala film Austin Powers in Goldmember. Poté už ji znal celý svět.

V rámci celé své kariéry prodala více než sto milionů hudeních nosičů, což ji řadí mezi nejprodávanější umělce všech dob. Dále vyhrála 22 cen Grammy a získala 63 nominací, což se nikdy nepovedlo žádné jiné umělkyni. Je nejvíce oceňovanou umělkyní v historii MTV Video Music Awards. Společnost Recording Industry Association of America ji ocenila jako nejvýznamnější umělkyní desetiletí v USA. V roce 2009 jí Billboard udělil cenu za nejlepší písně hrající v rádiu za poslední dekádu, cenu nejlepší umělkyně desetiletí a v roce 2011 jí udělil cenu Millennium Award. V roce 2014 se stala nejlépe placenou Afroameričankou a časopis Time ji několikrát po sobě zařadil do seznamu 100 nejvlivnějších lidí.

I v osobním životě je tato diva ukázkovou manželkou a matkou. Patří mezi několik málo celebrit, které neplní bulvární plátky aférami, rozvody ani divokými rozchody. Už od roku 2008 je totiž šťastně vdaná za rapera Jay-Z, se kterým randí již od roku 2002. S tímto drsným týpkem má dceru jménem Blue Ivy Carter a dvojčata, která se narodila v loňském roce. Když dala jejich fotku na Instagram, ta se okamžitě stala nejoblíbenější fotkou v celé historii této sociální sítě.

O tom, že zpěvačka inspiruje ženy po celém světe, nemůže být pochyb. Díky ní se mnoho z nich, které nemají míry 90-60-90, cítí sexy a šťastně. Beyonce má totiž postavu hrušky a rozhodně se za svůj zadek a prsa nestydí. Dokonce je pyšně vystavuje, díky čemuž se cítí lépe tisíce žen krev a mlíko.

Dnes slaví tato úžasná zpěvačka, trojnásobná matka a věrná manželka 37. narozeniny a my můžeme jen s napětím sledovat, čím ji její osudový muž s láskou obdaruje. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články