4 typy milenců, na které chtě nechtě narazíte alespoň jednou za život

muž, žena, pár, postel, selfie
Zdroj: Pixabay.com

Láska je ten nejhezčí cit, který můžete pocítit. Mnohdy vám ale tak zamotá hlavu, že to vypadá, že se nikdy nevymotáte. Po vystřízlivění z opojení přijde šok. Najednou třeba zjistíte, že ON není tak dobrý v posteli, jak jste si původně myslela. Přinášíme vám 4 typy milenců, na které alespoň jednou za život prostě narazíte.

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 05. 2018 12:31

1. Ručkolíbač

Z počátku vztahu to bylo roztomilé. Nosil vás na rukou a vy jste byla v sedmém nebi. Postupně vám ale to jeho věčné pusinkování ať už doma, nebo na veřejnosti začne být protivné. Někdy přece chcete vzít pořádně za pačesy a nechat se obejmout medvědími tlapami. To vám ručkolíbač nezajistí.

2. Macho

Po skončení vašeho velmi krátkého milování pravděpodobně začne křičet „Já jsem král!“ a bude to opakovat tak dlouho, dokud mu nedáte za pravdu. Když to ale vysloví po stopadesáté, víte moc dobře, že vám to leze na nervy. Ano, muž potřebuje pochválit, ale ujišťovat každý večer? Od toho tu nejste.

3. Stydlín

Když před vaším prvním sexem stál se zkříženýma nohama u vás v chodbě, přišlo vám to roztomilé. Teď už ale rozhodně ne a přemlouvat ho k sexu den co den také není žádná sranda. Vy se chcete přece cítit dobývaná, a ne dobývat chlápka, který se vám stydí dát i pusu na tvář.

4. Blemcák

S některými muži je milování zkrátka takové upatlané. Pot je samozřejmě přirozená součást sexu, ale oni ho produkují nějak moc a sliny jako by z nich tekly proudem. Na počátku vztahu vám to přišlo normální a ještě to ve vás budilo vášeň, ale teď už je dávno po začátku. Takže rychle pryč.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články