5 nejšílenějších vrahů na světě. Čeho všeho byli tito maniaci schopni?

Co se musela těmto šílencům honit hlavou?
Zdroj: profimedia
Co se musela těmto šílencům honit hlavou?Zabíjejí úplně zbytečněJejich oběti si museli mnoho vytrpětCo se asi vrahům honí hlavou?+ 1 fotka

Každý se chceme zapsat něčím do dějin. A tito šílení vrazi se do dějin kriminalistiky zapsali opravdu tučným písmem. V jejich případě by ale bylo mnohem lepší, kdyby k tomuto zápisu nikdy nedošlo. Zde je výčet pěti nejšílenějších sériových vrahů, kteří existovali. A mnozí stále existují.

Redaktor
Redaktor 26. 06. 2018 14:01

Robert Pickton  kanadský řezník, který obcoval s mrtvolami

Nejšílenější maniak v celých dějinách Kanady. V roce 2007 dostal doživotí za bestiální vraždy nejméně dvaceti žen, jejichž těla rozčtvrtil sekyrou. Policii se přitom přiznal až k 49 obětem. Pro ty ale nejsou důkazy. „Chtěl jsem jich zabít aspoň padesát, jedna mi chyběla. Pak bych si dal pár měsíců pauzu a potom bych udělal další pětadvacítku,“ svěřil se. Jeho šílené vraždy mu procházely celých 10 let, než byl dopaden. Zatčen byl až po deseti letech, v roce 2002, když policie při pátrání po nelegálních střelných zbraních na jeho prasečí farmě náhodou objevila lidské zbytky.

Co prováděl:

S ženami, většinou prostitutkami, zacházel jako s prasaty. Střelil je do hlavy, případně jim do žil vpíchl nemrznoucí kapalinu. Pak těla spařil, zbavil je ochlupení, stáhl z kůže a s tím, co zbylo, obcoval. Maso jedl a také ho přidával do buřtů, které prodával sousedům. Dobrou chuť

Alexander Pičuškin – vrah, který miloval šachy

Teprve 33 letý Alexander je pro změnu nejhorší z ruských vrahů, který svými činy dokázal vyděsit celou Moskvu. Ruský tisk mu dal přezdívku šachovnicový vrah, protože oběti nejprve opíjel vodkou, kterou jim nabízel ze šachovnice. Potom oběť ubil kladivem a do šachovnice si vyryl datum smrti. V době jeho zatčení měl šachovnici téměř plnou. 62 z 64 šachovnicových políček bylo poznamenaných. „Život bez vraždění je pro mě jako život bez jídla pro vás,“ prohlásil Pičuškin, kterého letos odsoudili na doživotí za 48 vražd.

Co prováděl:

Psychologové si mysleli, že bude Pičuškin vyšinutý a duševně nemocný. Podrobili ho mnoha psychologickým testům, ale ukázalo se, že je duševně zcela zdráv. Zabíjel jen proto, že ho to jednoduše bavilo.

Donald Herny Gaskins – milovník seker

Američan, před kterým se třáslo celé USA. V mládí byl zneužíván, a to možná spustilo jeho stavidla brutality. Velice si oblíbil sekyru a nadšeně ji při svých vraždách používal. Jeho první oběť, kterou si vyhlédl, jeho útok přežila. Ostatních 200 osob už takové štěstí nemělo. Po zadržení dostal trest smrti.

Co prováděl?

Gaskins podřezal několik dětí, také jedno miminko. Několik lidí sprovodil ze světa tak, že si hrál na popravu.

Luis Alfredo Garavito – milovník školáků

Nejšílenější kolumbijský vrah a také pedofil. Objížděl školy a vybíral si školáky od šesti do šestnácti let. Seznámil se s nimi, vylákal je na opuštěné místo, kde je brutálně znásilnil. Pak si s nimi i několik hodin hrál – řezal je, trhal jim nehty, řezal uši a nakonec je zavraždil. Počet obětí je 189. Z vězení už nikdy nevyjde.

Co prováděl?

Vraždění bral jako sport. Po každém mordu si udělal čárku do svého zápisíku.

Nikolaj Džurmongaljev – hostil své hosty lidským masem

Kazachstánský postrach prostitutek. Specializoval se na ně, protože dle něho to byly strůjkyně všeho zla. Zabil jich 107, než se na něj přišlo.

Co prováděl?

Přiznal, že maso z ubitých žen servíroval coby delikatesy svým přátelům.

 

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články