5 věcí, které musíte mít, abyste byla neodolatelná. Je to jednodušší, než si myslíte!

Pečujte o sebe!
5 věcí, které musíte mít, abyste byla neodolatelná. Je to jednodušší, než si myslíte!5 věcí, které musíte mít, abyste byla neodolatelná. Je to jednodušší, než si myslíte!5 věcí, které musíte mít, abyste byla neodolatelná. Je to jednodušší, než si myslíte!5 věcí, které musíte mít, abyste byla neodolatelná. Je to jednodušší, než si myslíte!+ 1 fotka+ 2 fotky

Není na světě žena, která by nechtěla být krásná. Pokud vám příroda zrovna nenadělila, nic si z toho nedělejte. Známe způsob, jak jít půvabu trochu naproti. Stačí k tomu mít pouze 5 věcí a nikdo vám už neodolá.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 02. 2018 21:42

Musíte mít pořád umyté vlasy. Jako mastňačka někoho budete přitahovat sotva. Dejte si tu péči a dopřejte vašim vláskům vodní lázeň alespoň obden.

Upravené nehty by měly být samozřejmostí. Pokud si je nezvládnete upravit doma, tak aby vypadaly hezky, zajděte si na obyčejnou manikúru do salónu. Stojí pár korun a výsledek je úžasný.

Obočí dělá tvář. Tohoto hesla se držte. S rozčepýřenými oblouky nikoho neoslníte, ale s perfektně upravenými už ano. U trhání obočí si dávejte obzvlášť pozor. Stačí vytrhnout chlup vedle a jste v pytli.

Zářivý úsměv dostane do kolen každého chlapa, proto se o svůj chrup svědomitě starejte a nedejte prostor kazům ani zubnímu plaku. Pro začátek můžete omezit kávu a zuby si čistit po každém jídle.

Mít kukadla jako dvě zrcadla nebylo od vynálezu řasenky nikdy snadnější, proto si naneste před odchodem z domu alespoň tu, i když zrovna make-upu neholdujete. Pokud mu holdujete až příliš, pamatujte, že méně je někdy více.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články