5 způsobů, jak uspořádat honosný večírek, když jste bez finančních prostředků

Večírek lze uspořádat i za pár korun.
Zdroj: Pixabay
Sejděte se s přáteli.Víno je základ.S přáteli je nejlepší pokec.Večírek může být za hubičku.+ 1 fotka+ 2 fotky

Společnost přátel je každému příjemná, a tím spíš, když máte třeba narozeniny nebo svátek. Mnohdy se ale stane, že je na konci měsíce a vy čekáte na výplatu jako na smilování. Bát se ale nemusíte, kvalitní večírek lze zařídit i téměř bez finančních prostředků.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 26. 05. 2018 00:01

1) Kde se sejdeme?

První, co musíte při organizování večírku řešit, je místo. Nejlepší v tomto případě bude, když si mejdan uspořádáte doma. Nebudete muset platit za pronájem drahého baru a strávíte příjemný den ve známém protředí.

2) Miliony nepotřebujete

Je bez debat, že vaši kamarádi situaci, ve které se nacházíte, pochopí a nečekají po příchodu k vám domů pozlacené talíře a kaviár, ale normální občerstvení. To vůbec nemusí být drahé, ale spíše nápadité.  

3) Originální občerstvení

Není třeba objednávat chlebíčky z lahůdek, ale pokud jste žena, snadno můžete vytvořit své vlastní. Sýrovo-česnekovou pomazánku máte za dvacet minut hotovou a obyčejné čipsy dejte do ozdobné mísy, aby nebylo vidět, jak moc levný je obal.

4) Víno na prvním místě

Co se týká nápojů, vaši dlouholetí kamarádi se bez Moëta obejdou. Nejlepším řešením je pro vás stáčené víno, které můžete nalít do džbánů. Ve vinárně máte ostatně velký výběr. Kupte červené, růžové i bílé a uvidíte, jak pěkně to vedle sebe bude vypadat.

5) Lahev jako vstup

Pokud byste měli pocit, že je toho málo, zaúkolujte své přátele. Povězte jim, že vstup na vaši private party je lahev vína. Potom budete mít v lednici tolik alkoholu, že nebudete vědět, co s ním máte dělat.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články