6 dokonalých selfíček koček, které vám vykouzlí úsměv na tváři

Dneska vypadám obzvlášť dobře!
Zdroj: Extra.cz
Čauky, takhle to vypadá, když se válím!Bojím, bojím!To je pohoda, když je pohoda!Dneska vypadám obzvlášť dobře!+ 2 fotky+ 3 fotky

Milovníci kočiček pozor! Tyhle potvůrky jsou sice velmi mazané a chytré, ale vyfotit se přece jen ještě neumí. Takže pokud jste někde viděli fotky koček podobající se selfíčkům, pak si buďte jisti, že si s tím dal páníček velkou práci. My vám pár povedených snímků přinášíme v naší galerii.

Redaktor
Redaktor 08. 08. 2018 09:07

Fotky selfie, to už je nuda. Uživatelé sociálních sítí se proto snaží tuhle věc nějak zpestřit a když nemají odvahu na to, aby se nechali zapálit nebo běhali s býky, vezmou si do parády svoje domácí zvířata. A kočky bývají vděčným objektem.

Kočičí selfie můžete vidět na internetu a trik je v tom, udělat je tak, aby nebylo poznat, že je fotí páníček. Většinou se použije klubko nití, myška na gumě nebo nějaká jiná hračka a hlavně je potřeba mít správný úhel pohledu. Některé z fotek opravdu vypadají, jako když jsou přímo dílem šílené kočky, i když co my víme.

Některé kočky jsou tak chytré a schopné, že to překvapí i ostříleného majitele. Třeba je to opravdu jejich dílo. Co my víme, co kočky dělají, když je necháme doma o samotě.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články