6 nejcharismatičtějších seriálových doktorů, od kterých se toužíte nechat vyšetřit

Lukáš Hejlík je velmi ambiciózní ve všem, co dělá
Zdroj: Youtube
Eric Dane je zatraceně sexyCharismatický a tajemný Dr. HouseLukáš Hejlík se svou krásnou partnerkouHejlík je velký gurmán+ 6 fotek+ 7 fotek

Každý sledujeme seriály z lékařského prostředí z jiného důvodu. Někdo kvůli dramatičnosti, dostatku akce nebo přemíře emocí. Jiný kvůli upovídaným sestřičkám a příběhům pacientů. Všichni ale milujeme tyto seriály hlavně kvůli sexy doktorům, kteří ve svých bílých pláštích vypadají naprosto dokonale.

Redaktor
Redaktor 08. 01. 2019 08:21

Pokud byste chtěli využít služeb plastického chirurga, měli vážnou dopravní nehodu nebo prostě jen dostali rýmu a kašel, do rukou kterého z těchto fešáků byste vložili své zdraví? A pak ho ještě pozvali na rande!

MUDr. Christian Troy, Plastická chirurgie s.r.o 

(Julien McMahon)

Doktor Christian Troy je snem každého pacienta, který má všech pět pohromadě. Jeho sexy tělo, charisma, šikovné ruce a neustálá chuť na sex z něj dělají prostě toho nejlepšího plastického chirurga. Do života nejspíš nepoužitelný, ale s plnou peněženkou, skvěle padnoucím outfitem, kouzelným úsměvem a šarmem – zkrátka je dokonalým milencem pro všechny zlatokopy.

MUDr. Petr Hanák, Ordinace

(Radim Fiala) 

Život mu sice občas hází pořádné klacky pod nohy, ale tento charismatický doktor se sexy hlasem v podání Radima Fialy se s tím vždy nějak popere. Pokud máte rádi výbušné typy s ostrým jazykem a problémem s respektováním autorit, je tato lékařská kapacita pro vás ta pravá. Stejně jako pacienti byste mu i vy odpustili všechny prohřešky nejen kvůli jeho lékařskému umění, ale hlavně kvůli neuvěřitelnému kouzlu osobnosti.

Dr. House

(Hugh Laurie)

Milovníci sarkasmu, pozor! Tento doktor, který by snad i mrtvolu přivedl k životu, černým humorem, důvtipem a sarkastickými poznámkami jen srší. Génius bez úcty k autoritám a soucitu k pacientům by se k vám jistě stejně choval i doma. Na druhou stranu jeho originální řešení všech neřešitelných zdravotních případů musí imponovat snad každému. A pokud jsou jeho milostné hrátky alespoň z poloviny tak pikantní jako ty seriálové, za hřích by rozhodně stál.

MUDr. Jáchym Kalina, Ordinace

(Lukáš Hejlík)

Podobně jako ve skutečném životě je i v seriálu Lukáš Hejlík sympatický týpek se smyslem pro humor a osobním kouzlem. V seriálu se MUDr. Kalina dlouhodobých vztahů a zodpovědnosti bojí, jeho představitel ale ne, takže dceři Kláře pořídil se svou novou manželkou Veronikou brášku. Není v bílém plášti a se stetoskopem kolem krku k nakousnutí?

Dr. Mark Sloan, Chirurgové

(Eric Dane)

Sexuální symbol a seriálový plastický chirurg, herec Eric Dane, si už zažil své. Díky podezření na rakovinu kůže, které se naštěstí nepotvrdilo, si začal více vážit života. Dále zjistil, že má čtyřnásobně překročenou hladinu cholesterolu v krvi, takže pokud jste vyznavači zdravého životního stylu a pravidelnými návštěvníky posilovny,  tenhle krasavec je tím pravým ořechovým právě pro vás.

MUDr. Ota Kovář, Doktoři z Počátků

(Martin Stránský)

Sympatický doktor Ota Kovář má bezesporu velkou základnu fanoušků, a proto by chtěl v jeho péči skončit určitě i nejeden z nás. V seriálu ho osud nenechá chvíli na pokoji a neustále mu přináší do života komplikace a zvraty. V soukromém životě je rozvedený, má rád společnost, hraje počítačové hry a čte dobré knihy. Prostě takový Casanova intelektuál z Počátků.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články