Až budete mít manželství plné zuby, opijte se a podpalte svoje svatební šaty. „Je to legrace,“ tvrdí Američanka

Ze svatebních šatů za 30 tisíc zbyl jen popel.
Zdroj: Catersnews.com
„To je ale krásný den, že?“„Tyhle šaty za 30 tisíc potřebují nutně vyprat!“„Malá úprava nemůže uškodit...“„Mnohem pohodlnější!“+ 2 fotky+ 3 fotky

Rozvod patří k druhé nejvíce stresové události v životě člověka, tvrdí psychologové. Katlynn McKee (25) z Illinois by nesouhlasila. Jak by také mohla, když poslala do světa fotky, na nichž s úsměvem pálí svoje svatební šaty.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 02. 2017 09:21

Nejde o žádnou psychopatku. Ve skutečnosti její zločin spáchaný na róbě za 30 tisíc perfektně zapadá do výzkumů.

Podle nich je rozvod druhou nejstresovější událostí v životě člověka, po smrti blízké osoby. Hned v závěsu se ale drží manželství.

Že se Katlynn rozhodla uprchnout z chomoutu, tak byl ve skutečnosti ten nejlepší nápad.

Kadeřnice z Illinois se rozhodla svůj rozvod oslavit. Náležitě. Koupila lahev vína a krabičku cigaret, oblékla svatební šaty… a vyrazila na procházku.

V koši, který drží na snímcích v ruce, však neschovává piknikové drobnosti. Ale benzín, nůžky a zápalky.

Pro svůj rozlučkový rituál si najala fotografa. Čímž si zajistila internetovou publicitu – svět momentálně obíhají fotky, na nichž cupuje luxusní šaty na kousky. Nebo jak doutnají, zatímco loká víno z lahve.

„Udělala jsem si malý průzkum a všechny nápady jsou moje vlastní. Přesně tak jsem to chtěla udělat. Byla to moje rebelie proti manželství, můj způsob, jak říct, že jsem volná,“ citoval ji server Viral Thread.

Se svým exmanželem žila 10 let, než se rozhodla mu dát sbohem. „Můj vztah nebyl z těch dobrých, takže pro mě byla úleva být konečně volná. Byli jsme spolu od mých 16 let a manželé čtyři roky. Odcizili jsme se.“

Matka šestileté dcery Faith si pochopitelně nenechala ujít reakci svého bývalého.

„Byl překvapený, že se to chystám udělat, protože nejsem ten typ. Dělal si legraci, že by tam měl být také a že bych ho třeba mohla praštit, ale chtěla jsem to být jen já,“ dodala.

I když by jeden odhadoval, že se po tomto aktu budou pánové držet od Katlynn dál, může se pyšnit novým partnerem. „Jsem teď šťastně zadaná a ty fotky se novému partnerovi opravdu líbí.“

Zdroj: Viral Thread

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články