Babské rady, které fungují a vy se zbavíte hemoroidů jednou provždy!

Hemoroidy jsou nepříjemnou záležitostí.
Zdroj: Pixabay.com
Hemoroidy jsou nepříjemnou záležitostí.Mohou postihnout muže i ženy.Díky několika babským radám nad nimi můžete vyzrát.Nepříjemné onemocnění konečníku se dá léčit.+ 1 fotka+ 2 fotky

Hemoroidy, zkomoleně se nazývají také hemeroidy, se vyskytují u více než 50 % lidí. Ale většina si ani neuvědomuje, že je má. Jiní o nich vědí až moc dobře. Tyhle babské rady vám je pomohou vyléčit.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 02. 08. 2018 11:23

Existují dva typy tohoto neduhu, o kterém se příliš často nemluví. Vnější hemoroidy, které se objevují v okolí konečníku, jsou viditelné pouhým okem a projevují se velkou bolestivostí a svěděním. Postupem času však mohou samy zmizet. Nejčastěji se vyskytují u lidí se sedavým zaměstnáním.

Vnitřní hemoroidy se tvoří uvnitř konečníku a způsobují krvácení. Příčinou vzniku vnitřních hemoroidů je dlouhodobá zácpa, nadváha, nadměrné používání projímadel nebo nedostatek pohybu. Sami vidíte, že tahle nemoc může postihnout téměř každého z nás, proto je lepší být připraven. Přinášíme vám tedy pět účinných způsobů, jak se hemoroidů zbavit přírodní cestou.

Dejte na sílu muškátového oříšku

Čtvrt čajové lžičky muškátového oříšku nasypte do sklenice vody a vypijte. Udělejte to večer a pak znovu ráno. Muškátový oříšek je poměrně silné koření, proto ho v žádném případě neužívejte ve větším než uvedeném množství. Pokud jste citliví nebo máte menší tělesnou váhu, dávku snižte klidně na osminu čajové lžičky. Užívejte do doby, než se vaše problémy zlepší. Pokud však k žádné změně nedojde za týden, raději vyzkoušejte 100% rostlinný produkt Colonfit, který je určený pro řízenou dietární výživu při zácpě a právě i hemoroidech.

Aloe vera má silné léčivé a hojivé účinky

Vezměte čerstvý odřezek z aloe a pomocí vatového tamponku naneste čerstvou dužinu na postižená místa. Kúru opakujte třikrát denně a po zlepšení příznaků snižte frekvenci nanášení na jednou denně.

Ledové kostky jako léčba hemoroidů

Můžete je použít i při léčbě hemoroidů, a to hned dvěma způsoby. Buď je budete přikládat přímo na vnější hemoroidy, nebo malé kostičky vložíte přímo do konečníku. Efektem bude snížení otoků, potlačení svědění, snížení citlivosti a nakonec i omezení přívodu krve do hemoroidů a smrštění jejich objemu.

Jógou proti hemoroidům

Existuje jeden jógový cvik na posílení svalů svěrače konečníku, což pak brání vzniku nových hemoroidů, a dokonce zatlačí zpět i ty stávající.

Postavte se zpříma, ruce mějte podél těla a spojte si je propletením prstů. Zhluboka se nadechněte a během pomalého výdechu postupně zvedejte ruce vzhůru, jako byste jimi zvedali něco těžkého. Zároveň při tom svírejte svaly konečníku. Když vydechnete všechen vzduch, ruce by měly být nad hlavou, dlaněmi otočené směrem vzhůru. Nezvedejte se na špičky, ale ještě se z posledních sil se staženým zadkem snažte jakoby dotlačit nahoru pomyslný těžký náklad. Následně uvolněte všechny svaly, ruce spusťte dolů a nadechněte se. Pak cvik desetkrát zopakujte.

Česnek se hodí nejen do kuchyně

Rozdrťte stroužky česneku a smíchejte je s kokosovým nebo olivovým olejem. Vytvořte z nich malé čípky, které dáte zamrazit. Jeden čípek následně vložte do konečníku. Ač to štípe a mohou vám vyhrknout slzy do očí, je to účinné. Oblast konečníku se znecitliví a poté už nepálí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články